Άρχισαν οι πρόβες για το πολυαναμενόμενο MUSICAL

Tο αντίδοτο στις πραγματικά δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε σήμερα είναι να συστρατεύουμε δυνάμεις και να ενώνουμε τις φωνές μας. Ένα είναι σίγουρο: Έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο.  

Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που μετουσιώνοντας σε πράξη το πνεύμα αυτό, συνδιοργανώνουμε για όγδοη συνεχόμενη χρονιά τη φιλανθρωπική βραδιά εν συνεχεία του “ Wish upon a Stage ” τη βραδιά με όνομα “Wish for the Stars”, για την οποία είμαστε σίγουροι ότι θα μείνει αξέχαστη στο μυαλό και στην καρδιά μας. 

Η ξεχωριστή βραδιά του “Wish for the Stars” θα περιλαμβάνει, σε πρώτη εκτέλεση τη θεατρική παράσταση (μιούζικαλ) «HOTEL TSIAMANTAS», με πρωταγωνιστές το προσωπικό και τη διεύθυνση των εταιρειών που το συνδιοργανώνουν. Η βραδιά θα γίνει στις στις 28 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί με ένα μεγάλο πάρτι όπου θα απολαύσουν αποκλειστικά όλοι οι παρευρισκόμενοι. 

Τη διδασκαλία και την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει η κα. Νιόβη Σπυριδάκη της Σχολής Character Acting Studio by Niovi Spyridaki και τη χορογραφία η κα. Εύα Μέσση της Σχολής Maria Messis Dance School. Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις “ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ”. 

«Αν θυμηθείς το όνειρό μου σε περιμένω να ‘ρθείς», λέει ο ποιητής… Και εμείς σας περιμένουμε, γιατί τα όνειρα και οι ευχές των παιδιών που νοσούν από καρκίνο ΔΕΝ πρέπει να μένουν απραγματοποίητα. Όλοι ΜΑΖΙ ας κάνουμε μία ΕΥΧΗ…

Διοργανωτές: YIALLOURIDES & PARTNERS LTD, VISTRA (CYPRUS) LTD, PATRIKIOS PAVLOU & ASSOCIATES LLC και AMICORP (CYPRUS) LIMITED. 

Υποστηρικτές: Studios 101, Helena Brian Marketing & Advertising, Αριάνα Παπαδοπούλου Katrin Fashion School

 

  

  

  

  

  

 

Δειτε Επισης

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο & Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος: Συνέδριο Νομικού Δικαίου»
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο