Η OJO ξεκινάει το 2022 με μια ξεχωριστή απόχρωση, Very Peri!

Μπήκαμε ήδη στο 2022, και η OJO SUN&GLASSES επέλεξε να ξεκινήσει με μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη φιλοσοφία, επιλέγοντας το χρώμα με την ονομασία Very Peri, το οποίο δημιουργήθηκε από την εταιρεία χρωμάτων PANTONE.

 Δεν είναι σίγουρα ούτε μπλε, ούτε μωβ ούτε βιολετί… αλλά ένα χρώμα που συνδυάζει το μπλε με το πάθος του κόκκινου χρώματος. Για την OJO βέβαια, η επιλογή αυτή του χρώματος έχει να κάνει κάτι περισσότερο από μια απλή νέα απόχρωση, είναι μια ολόκληρη σημειολογία  και θεωρία. Εξάλλου, δεν είναι τυχαία που πολλές διεθνείς προσωπικότητες επέλεξαν την απόχρωση αυτή, όπως η Lady Gaga στο Λονδίνο, η Olivia Rodrigo στα American Music Awards, με την αρχή βέβαια να κάνει η Κάμαλα Χάρις, αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, δίνοντας ίσως το σήμα για μια νέα εποχή, αφήνοντας πίσω το παρελθόν, αντικρίζοντας το μέλλον δυναμικά και με θετικότητα.

Σύμφωνα με την PANTONE που δημιούργησε αυτή τη νέα απόχρωση, αντικατοπτρίζει όσα συμβαίνουν τώρα σε παγκόσμιο επίπεδο, συμβολίζοντας τις εποχές που αλλάζουν, την ανεμελιά, την αυτοπεποίθηση, την ελπίδα, την αισιοδοξία και τη δυναμική παρουσία! Αυτοί οι συμβολισμοί, έρχονται και ενσωματώνουν ακριβώς την ιδέα OJO, που θέλει να προσφέρει μια θετική αύρα στάση ζωής, να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, να ελπίζεις και να είσαι αισιόδοξος, νιώθοντας δυνατός.

Όπως δηλώνει και ο ιδρυτής της εταιρείας, Νίκος Μεσολογγίτης «Πιστεύουμε ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να δει τη νέα εποχή με ελπίδα και αισιοδοξία, βγαίνοντας από το 2021 πιο δυνατός! Εμείς, ως OJO θέλουμε να δείξουμε το δρόμο προς την αισιοδοξία και την ευτυχία, δίνοντας στον κάθε ένα μας τη δυνατότητα να νιώθει υπέροχα με τον εαυτό του!»

​Για το 2022, η OJO υπόσχεται να προσφέρει ακόμη περισσότερες εμπειρίες και καινοτομίες, με όραμα να χτίσουμε ξανά τις ζωές μας!  Και αυτή τη χρονιά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η νέα αυτή απόχρωση θα αντανακλάται είτε ως χρώμα… είτε ως ιδέα, αφήνοντας τη φαντασία ελεύθερη!

*Φωτογραφίες (Copyrights):

  • Camala Harris Photo 1 (file):  WWD® Magazine, Fashion & Beauty 2021
  • Olivia Rodrigo Photo 2 (file): NSS magazine - G-Club

Δειτε Επισης

Ο ρόλος της διαγνωστικής ακτινολογίας στη πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου προστάτη
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο & Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος: Συνέδριο Νομικού Δικαίου»
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ