Αποκαλύπτει τα μυστικά του ο ιδρυτής του Avocado Show

Δύο φίλοι, ο Ron Simpson και ο Julien Zaal, ονειρεύονταν να δημιουργήσουν ένα μοντέρνο εστιατόριο με βασικό πρωταγωνιστή το αβοκάντο. Με προσεκτικά βήματα κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τελικά το όνειρό τους κι έτσι το 2017 το εστιατόριο The Avocado Show άνοιξε, στο Άμστερνταμ, τις πόρτες του στο κοινό. Σύντομα έγινε το talk of the town και το πρώτο διάστημα ήταν σχεδόν αδύνατον να βρει κανείς διαθέσιμο τραπέζι. Μέσα σε λίγους μήνες οι φωτογραφίες με τα περίτεχνα πιάτα τους στα social media άρχισαν να γίνονται viral, σε παραπάνω από 60 χώρες, διαδίδοντας ταχύτατα τη φήμη του.

Σχεδόν όλα τα πιάτα στο μενού έχουν ως βασική πρώτη ύλη το νόστιμο και υγιεινό φρούτο. Λαχταριστές κρέπες με φρούτα και αβοκάντο, δροσερά smoothies με εξαίσιες γεύσεις και συστατικά που θα σας χαρίσουν ενέργεια, καθώς και το ιδιαίτερα δημοφιλές The Burger Bun, όπου το αβοκάντο αντικαθιστά ουσιαστικά το ψωμί, είναι μερικές μόνο από τις γευστικές επιλογές που θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε. Last but not least, το στήσιμο των πιάτων θυμίζει πραγματικά μικρά έργα τέχνης, που λυπάται να χαλάσει κανείς, και το περιβάλλον του εστιατορίου χαρακτηρίζεται από πολλούς με μία μόνο λέξη ως «ινσταγκραμικό».

Με πολλές χιλιάδες followers στα social media και φανατικούς πελάτες, η επιτυχία τους οδήγησε γρήγορα στο να προσθέσουν άλλα δύο εστιατόρια στην αλυσίδα τους. Ένα στην καρδιά των Βρυξελλών, και λίγο αργότερα ένα ακόμα στο Άμστερνταμ, με άμεση προοπτική επέκτασης σε Λονδίνο, Μαδρίτη, Παρίσι -συνολικά σε 19 πόλεις της Ευρώπης.

Οι δύο ιδιοκτήτες ακολουθώντας το μότο “With great power comes great responsibility” ταξίδεψαν σε μακρινούς προορισμούς όπως στη Χιλή, το Μεξικό, το Περού και τη Νότια Αφρική, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τους προμηθευτές τους και να είναι σίγουροι όχι μόνο για την ποιότητα της πρώτης τους ύλης, αλλά και για τη βιωσιμότητά της.

Τhe Food & Beverage, HORECA Business Conference

Ο Ron Simpson, εκ των ιδρυτών της αλυσίδας εστιατορίων «The Avocado Show» θα βρεθεί ενώπιον του 3ου Food & Beverage, HORECA Business Conference όπου θα αποκαλύψει τα μυστικά της επιτυχίας του, ενώ θα δώσει τις δικές τους συμβουλές προς τους παρευρισκόμενους.

Το «Τhe Food & Beverage, HORECA Business Conference» που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου 2022 στις 8,30π.μ., στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την ΙΜΗ, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει και να αναλύσει τις βασικές προκλήσεις, νέες τάσεις κι εξελίξεις όπως και τις μελλοντικές προοπτικές του κλάδου Επισιτιστικών Υπηρεσιών. Το Συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει σημαντική πηγή έγκυρης πληροφόρησης για τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη εστιατορίων και τουριστικών επιχειρήσεων, και να λειτουργήσει ως ένα χρήσιμο «εργαλείο» για τους decision makers.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που ασχολούνται με τον κλάδο των εστιατορίων, της φιλοξενίας, του τουρισμού και χώρων εστίασης. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης, διευθυντές marketing & επικοινωνίας, διευθυντές πωλήσεων, εμπορικές εταιρείες και εταιρείες λιανεμπορίου. 

Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγός (μέχρι στιγμής): BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Με τη στήριξη: EnterCY, ΟΣΙΚΑ, ΠΑ.ΣΥ.ΚΕ.Δ., ΠΑΣΥΞΕ, Σ.Α.Κ., ΣΤΕΕΚ

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό ΙΝ Βusiness, περιοδικό GOLD, πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλέφωνο: 22505555

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας