O Καραγκιόζης και το Μαγεμένο Δέντρο

Οι Υπεραγορές MAS και ο Δήμος Στροβόλου, σε συνεργασία με το «Θέατρο Σκιών» του Χαράλαμπου, της Έλενας και του Ανδρέα Χαραλάμπους, παρουσιάζουν το έργο «O Καραγκιόζης και το Μαγεμένο Δέντρο».

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να ακολουθήσουν τον πολυαγαπημένο χαρακτήρα του παραδοσιακού μας θέατρου σκιών σε άλλη μια περιπέτεια. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου, η ώρα 7:30μ.μ. στο Πάρκο Ακρόπολης στον Στρόβολο.

Την παραδοσιακή βραδιά συμπληρώνουν μουσικά η  Έλενα Παπαγεωργίου στο σαντούρι, ο Ανδρόνικος Ιγνατίου στο πολιτικό λαούτο (λάφτα) και η Ζαφείρω Βασιλείου στο τραγούδι.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όποιον επιθυμεί να παρευρεθεί και να παρακολουθήσει την ιστορία ενός διαχρονικού χαρακτήρα που μας κρατά συντροφιά εδώ και δεκαετίες.

Η παράσταση εντάσσεται στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Ομίλου Υπεραγορών MAS με σκοπό την μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και εμπλοκή του κοινού σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Περίληψη έργου

O άρχοντας της πόλης ανησυχεί για τη μόλυνση και τα πολλά σκουπίδια που πετάνε οι άνθρωποι. Έτσι με τη βοήθεια του μάγου, ο οποίος δίνει μαγικές ιδιότητες σε ένα θυμωμένο δέντρο λόγω των σκουπιδιών που πετάνε στις ρίζες του οι άνθρωποι, δίνεται η λύση. Όποιος πετάξει σκουπίδια τιμωρείται από το δέντρο με το να του μπερδέψει τα μέλη του σώματός του. Για να γίνει όπως πριν θα πρέπει ο καθένας να βάλει αυτό που πέταξε στην ανακύκλωση και να υποσχεθεί ενώπιον του κοινού πως δε θα ξαναπετάξει σκουπίδια. Με τη βοήθεια των παιδιών όλοι τα καταφέρνουν.

Για πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την κυρία Γεωργίου Μαρία στο 22015964

https://www.mas.com.cy

Δειτε Επισης

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο & Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος: Συνέδριο Νομικού Δικαίου»
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο