Τετάρτη 8 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Digital διαφήμιση: Μεγάλη Έρευνα για τις Επενδύσεις των Επιχειρήσεων στην Κύπρο

  06/12/2022 06:55
Digital διαφήμιση: Μεγάλη Έρευνα για τις Επενδύσεις των Επιχειρήσεων στην Κύπρο

Digital διαφήμιση: Μεγάλη Έρευνα για τις Επενδύσεις των Επιχειρήσεων στην Κύπρο

  06/12/2022 06:55

Τα ευρήματα μεγάλης έρευνας με τίτλο «Digital Διαφήμιση στην Κύπρο» παρουσιάζει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 11.30 σε δωρεάν online event, ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου (ΣΔΚ).

Τα αποτελέσματα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 100 εταιρείες της Κύπρου, θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Παναγιώτου, Director, Pulse Market Research. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση στρογγυλής τραπέζης μεταξύ ειδικών και εκπροσώπων του χώρου της διαφήμισης. Στο πάνελ θα βρίσκονται η Αιμιλία Ορφανίδου, Αντιπρόεδρος του ΣΔΚ και Ανώτερη Λειτουργός Μάρκετινγκ της Universal Life, ο Δημήτρης Δημητρίου, Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου και Διευθύνων Σύμβουλος της CyprusNews Media Group και ο Ανδρέας Παύλου, Digital Services Director της Delema McCann Cyprus. Συντονιστής της εκδήλωσης ο Λευτέρης Αθανασίου, Πρόεδρος του ΣΔΚ και Head of Communications της Epic.

Η συμμετοχή στο online event είναι δωρεάν. Link για Εγγραφή για παρακολούθηση του event: https://digitaladvertising.liveon.tech/panel/register

Την έρευνα υλοποίησε για λογαριασμό του ΣΔΚ η Pulse Market Research και καλύπτει πληθώρα θεμάτων που σχετίζονται τόσο με τις δαπάνες σε online διαφήμιση, όσο και με τις στρατηγικές που εφαρμόζουν οι επιχειρήσεις καθώς και τις προτιμήσεις τους σε ό,τι αφορά τη μέτρηση των αποτελεσμάτων.

Η έρευνα περιείχε ερωτήσεις σχετικά με τη Διαφημιστική επένδυση στα ΜΜΕ και την Digital διαφημιστική επένδυση. Οι ερωτηθέντες τοποθετήθηκαν επίσης αναφορικά με τα ποσοστά δαπάνης που αντιστοιχούν σε διάφορες μορφές digital διαφήμισης. Μετρήσεις έγιναν και σε ό,τι αφορά τις εκστρατείες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε στρατηγικό επίπεδο διερευνήθηκε η ιεράρχηση, με σειρά προτεραιότητας από πλευράς σημασίας, των στόχων των εκστρατειών στα digital μέσα και τα εργαλεία μετρήσεων που χρησιμοποιούνται συνήθως για να μετρηθεί η αποτελεσματικότητα της επένδυσης σε digital διαφήμιση.

Ο Σύνδεσμος

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου είναι μη κερδοσκοπικός φορέας που εκπροσωπεί τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις στην Κύπρο. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαφημιζομένων από το 2004. Όραμα του συνδέσμου, η δημιουργία ενός υγιούς και αναπτυξιακού εμπορικού περιβάλλοντος στο οποίο τα brands μπορούν να ξεχωρίσουν και να οικοδομήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρινούς επικοινωνίας με τον καταναλωτή και τους υπόλοιπους stakeholders.

Για περισσότερες πληροφορίες: IMH, τηλ. +357 22505555 ή e-mail: events@imhbusiness.com

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας