Σάββατο 28 Ιαν, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Digital διαφήμιση στην Κύπρο: Τι έδειξε η μεγάλη έρευνα του ΣΔΚ

  30/11/2022 06:55
Digital διαφήμιση στην Κύπρο: Τι έδειξε η μεγάλη έρευνα του ΣΔΚ

Digital διαφήμιση στην Κύπρο: Τι έδειξε η μεγάλη έρευνα του ΣΔΚ

  30/11/2022 06:55

Τα ευρήματα της έρευνας «Digital Διαφήμιση στην Κύπρο» παρουσιάζει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 11.30 σε online event, ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου (ΣΔΚ).

Την έρευνα υλοποίησε για λογαριασμό του ΣΔΚ η Pulse Market Research και καλύπτει σωρεία θεμάτων που σχετίζονται τόσο με τις δαπάνες σε online διαφήμιση, όσο και με τις στρατηγικές που εφαρμόζουν οι επιχειρήσεις καθώς και τις προτιμήσεις τους σε ό,τι αφορά τη μέτρηση των αποτελεσμάτων.

Η συμμετοχή στο online event είναι δωρεάν. Link για Εγγραφή για παρακολούθηση του event: https://digitaladvertising.liveon.tech/panel/register

Σχετικά με την έρευνα

Η έρευνα, το δείγμα της οποίας συμπεριέλαβε 100 εταιρείες της Κύπρου, περιείχε ερωτήσεις σχετικά με τη Διαφημιστική επένδυση στα ΜΜΕ και την Digital διαφημιστική επένδυση. Οι ερωτηθέντες τοποθετήθηκαν επίσης αναφορικά με τα ποσοστά δαπάνης που αντιστοιχούν σε διάφορες μορφές digital διαφήμισης. Μετρήσεις έγιναν και σε ό,τι αφορά τις εκστρατείες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε στρατηγικό επίπεδο διερευνήθηκε η ιεράρχηση, με σειρά προτεραιότητας από πλευράς σημασίας, των στόχων των εκστρατειών στα digital μέσα και τα εργαλεία μετρήσεων που χρησιμοποιούνται συνήθως για να μετρηθεί η αποτελεσματικότητα της επένδυσης σε digital διαφήμιση.

H παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας θα γίνει από τον Παναγιώτη Παναγιώτου, Director της Pulse Market Research.

Ο Σύνδεσμος

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου είναι μη κερδοσκοπικός φορέας που εκπροσωπεί τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις στην Κύπρο. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαφημιζομένων από το 2004. Όραμα του συνδέσμου, η δημιουργία ενός υγιούς και αναπτυξιακού εμπορικού περιβάλλοντος στο οποίο τα brands μπορούν να ξεχωρίσουν και να οικοδομήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρινούς επικοινωνίας με τον καταναλωτή και τους υπόλοιπους stakeholders.

Για περισσότερες πληροφορίες: IMH, τηλ. +357 22505555 ή e-mail: events@imhbusiness.com 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας