DiscoverEU: Ανάπτυξε δεξιότητες ζωής

Το πρόγραμμα Erasmus+ και συγκεκριμένα η δράση του “DiscoverEU”, σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις τις ομορφιές της Ευρώπης. Πόλεις, χωριά, αξιοθέατα, πολιτιστική κληρονομιά, τοπία είναι λίγα από όλα όσα θα δεις και θα ζήσεις. Θα ταξιδέψεις κυρίως με το τρένο αν και φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις για εσένα που ζεις σε νησί.

Εκτός από τα πιο πάνω, το DiscoverEU θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις σημαντικές δεξιότητες ζωής οι οποίες θα ωφελήσουν για το μέλλον σου, όπως ανεξαρτησία, αυτοπεποίθηση και ανοιχτό πνεύμα απέναντι σε άλλους πολιτισμούς. 

Τι χρειάζεται για να δηλώσεις συμμετοχή;

  • Να είσαι 18 ετών (να έχεις γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 2004 μέχρι και στις 31 Δεκεμβρίου 2004). Αν είσαι στρατιώτης, μην ανησυχείς! Κάνε την αίτηση σου και αν επιλεγείς μπορείς να ταξιδέψεις μέσα σε διάστημα 24 μηνών.
  • Να διαμένεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή σε μία από τις τρίτες χώρες που είναι συνδεδεμένες με το πρόγραμμα Erasmus+, όπως είναι η Βόρεια Μακεδονία, η Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, η Νορβηγία, η Σερβία και η Τουρκία.
  • Να κάνεις αίτηση μέχρι τις 25/10/2022!
  • Να λάβεις μέρος σε ένα κουίζ!

Πολύ σημαντικό νέο αποτελεί το γεγονός ότι από φέτος, όσα άτομα επιλεγούν θα λαμβάνουν εκπτωτική κάρτα DiscoverEU με εκπτώσεις για πολιτιστικές επισκέψεις, δραστηριότητες μάθησης, αθλητισμό, τοπικές μεταφορές, διαμονή, διατροφή κ.λ.π.

Τα social media θα σε συνοδεύουν στο ταξίδι σου, αφού ως πρεσβευτής του DiscoverEU, θα χρειαστεί να μοιραστείς τις ταξιδιωτικές σου εμπειρίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram, το Facebook ή το Twitter, κάνοντας χρήση του #DiscoverEU.

Αν θες να ζήσεις την περιπέτεια, μπες στην ιστοσελίδα https://youth.europa.eu/discovereu/apply_el και κάνε την αίτηση σου!

#DiscoverEU #ErasmusPlus #35years #EYY2022

Δειτε Επισης

Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας