Erasmus Festival

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και το Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης, διοργανώνουν για 6η συνεχή χρονιά το «Erasmus Festival», το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 στην Πλατεία Ελευθερίας, από τις 17:00 μέχρι τις 21:00. Στην εκδήλωση, δικαιούχοι του προγράμματος θα παρουσιάσουν τα σχέδιά τους μέσα από διαδραστικές μεθόδους, θα παρουσιαστεί η έκθεση ‘Ο Δήμος του Μέλλοντος’, ενώ θα υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες για παιδιά, ραδιοφωνικό live link και ζωντανή μουσική από το συγκρότημα ‘Παπιγιόν’.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται στα πλαίσια των πετυχημένων #ErasmusDays που πραγματοποιούνται τα τελευταία 6 χρόνια. Φέτος, οι #Erasmusdays 2022 θα λάβουν χώρα ταυτόχρονα σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες της Ευρώπης στις 13, 14 και 15 Οκτωβρίου, 2022, με εκατοντάδες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Στόχος του «Erasmus Festival» και γενικότερα των #Erasmusdays 2022 είναι η μαζική προβολή του προγράμματος Erasmus+. Φέτος, περισσότερο από ποτέ, οι #ErasmusDays είναι σημαντικές καθώς πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εορτασμών των 35 χρόνων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ και του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022. Ως εκ τούτου, η διοργάνωση για το 2022, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας, θα τονίσει το θέμα: «Μοιραζόμαστε τις ευρωπαϊκές μας αξίες, με τη νεολαία του σήμερα και του αύριο: για 35 χρόνια τώρα και πολλά ακόμη στο μέλλον».

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο «Erasmus Festival», να γνωρίσετε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει το πρόγραμμα, να πάρετε πληροφορίες για να ζήσετε και εσείς την εμπειρία #ErasmusPlus αλλά και για να γιορτάσετε  μαζί μας το ταξίδι στη γνώση, σε έναν κόσμο ευκαιριών κι εμπειριών!

Δειτε Επισης

Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας