Πέμπτη 1 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Carob Awards: Στρώνουμε τα χαλιά, η 20η Οκτωβρίου είναι κοντά!

  05/10/2022 14:36
Carob Awards: Στρώνουμε τα χαλιά, η 20η Οκτωβρίου είναι κοντά!

Carob Awards: Στρώνουμε τα χαλιά, η 20η Οκτωβρίου είναι κοντά!

  05/10/2022 14:36

Ευφάνταστες εκστρατείες επικοινωνίας, δημιουργικά μυαλά και ταλαντούχα πρόσωπα της επικοινωνίας θα τιμήσει ο Σύνδεσμος Διαφήμισης – Επικοινωνίας Κύπρου.

Με στόχο την ανάδειξη της δημιουργικότητας στη διαφήμιση σε όλες τις εκφράσεις της και την αναγνώριση της σκληρής δουλειάς των στελεχών που εργάζονται στο χώρο, ο ΣΔΕΚ διοργανώνει για δεύτερη φορά τα CAROB AWARDS με ημερομηνία διεξαγωγής τους την 20η Οκτωβρίου 2022.

Επαγγελματίες του χώρου που ξεδίπλωσαν τη φαντασία τους και δημιούργησαν δυνατές, αποτελεσματικές και πρωτοποριακές εκστρατείες επικοινωνίας θα συγκεντρωθούν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας για να λάβουν την τιμητική διάκριση.

Φέτος, η γιορτή της διαφήμισης καλωσορίζει την καινούργια ενότητα Carob Production για ταινίες που ξεχώρισαν στην εκτέλεση/υλοποίησή τους, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εταιρειών Παραγωγής Διαφημιστικών Ταινιών. Σημαντική επίσης είναι και η ανανέωση στην ενότητα Design & Illustration, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου. Η πλήρως ανανεωμένη Ενότητα Digital, με καινούργιες κατηγορίες και κριτήρια αξιολόγησης, αποτέλεσε σημαντικό πεδίο ανταγωνισμού. Συνολικά 463 συμμετοχές διαγωνίστηκαν για τις φετινές διακρίσεις σε όλες τις Ενότητες.

Στρώνουμε τα χαλιά και στις 20 Οκτωβρίου δηλώνουμε το παρών μας στα Carob Awards 2022!

Για πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Για εισιτήρια κάντε κλικ εδώ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας