Απόλλων: Ο Σέρλοτ «χτυπάει» πάντα δύο φορές! (vid)

Με επιτυχία έστεψε την πρόβα τζενεράλε της εν όψει του (εντός έδρας) επαναληπτικού με τον Απόλλωνα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ η Μίντγιλαντ. Στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του εγχώριου πρωταθλήματος οι «λύκοι» φιλοξενήθηκαν από την Οντένσε, την οποία κατέβαλαν 2-0 χάρη σε τέρματα του Σέρλοτ στο 77ο (σ.σ. μόλις τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι) και στο 92ο λεπτό!
Η ομάδα του Γες Θόρουπ ήταν συνολικά καλύτερη από την αντίπαλό της, επωφελήθηκε όμως από τη μη αποβολή (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Σπαρβ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο τεχνικός της Μίντγιλαντ πιστώνεται μεγάλο μερίδιο της νίκης, καθώς με την είσοδο των Πόουλσεν, Μπόρινγκ και Σέρλοτ έδωσε στην ομάδα του την απαραίτητη ώθηση για τη νίκη. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο πρώτοι έδωσαν τις ασίστ για τα τέρματα του τρίτου, ο οποίος και την περασμένη Πέμπτη είχε σκοράρει εις διπλούν -εις βάρος του Απόλλωνα.

Μίντγιλαντ (4-1-4-1): Γ. Χάνσεν - Κρίστενσεν, Χάλστι, Κόρτσμαρ, νταλ Χέντε - Σπαρβ - Κρόον (66’ Μπόρινγκ), Ντράχμαν, Ρέμερ, Βίκχαϊμ - Κράεβ (73’ Σέρλοτ).

Θυμηθείτε τη ζωντανή εξέλιξη της αναμέτρησης στον ακόλουθο σύνδεσμο: