Βιτορούλ: €5.000.000 μετά τον ΑΠΟΕΛ!

Συνέχεια στη χθεσινή αποκάλυψη για τη (δεινή) οικονομική κατάσταση της Βιτορούλ -και το (νέο) δάνειο που πήρε ο Γκεόργκε Χάτζι για να πληρώσει τα πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος- δίνουν σήμερα τα ρουμανικά Μ.Μ.Ε.
Το εν λόγω δάνειο πρέπει να αποπληρωθεί ως το τέλος του έτους και η μέχρι πρότινος εκτίμηση ήταν πως η εξόφλησή του θα έλθει είτε μέσω των πριμ της UEFA (σε περίπτωση πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ) είτε μέσω της πώλησης παικτών (σε περίπτωση αποκλεισμού από τον ΑΠΟΕΛ).

Οι νέες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι ακόμη και αν η Βιτορούλ περάσει το εμπόδιο των «γαλαζοκιτρίνων», ο ιδιοκτήτης-προπονητής της θα προχωρήσει σε πωλήσεις, προκειμένου να καταφέρει να καλύψει (μεγάλο) μέρος και των προηγούμενων δανείων που έχει πάρει ο σύλλογος από τη Unicredit Bank.
 
 
Κομάν και Μπενζάρ
Συγκεκριμένα, τα ρουμανικά Μ.Μ.Ε. αναφέρουν πως ο Χάτζι -μετά τα δύο παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ- θα βάλει στο ταμείο της ομάδας €5.000.000 από την πώληση των Φλορινέλ Κομάν και Ρομάριο Μπενζάρ!

Ο πρώτος είχε συνάντηση προ μηνός με την Μπενφίκα, η οποία είναι έτοιμη να πληρώσει €3.000.000 για την απόκτησή του, ενώ η Βιτορούλ θα καρπωθεί μπόνους, αν ο παίκτης μετρήσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών και χριστεί διεθνής, ενώ θα έχει και μερίδιο σε πιθανή μεταπώλησή του.

Ο δεύτερος, αρχηγός της ομάδας, είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Λάτσιο, ωστόσο την κούρσα για την απόκτησή του κερδίζει η Μπράγκα, η οποία θα πληρώσει €2.000.000 στη Βιτορούλ για τον 25χρονο που ήδη έχει κατασκοπεύσει σε αρκετά παιχνίδια. Και στη δική του περίπτωση θα μπουν ρήτρες για πρόσθετες πληρωμές, ανάλογες με αυτές του Κομάν.