ΒΙΝΤΕΟ: Ζήτησαν τον παπά της… Ένωσης και σήκωσε το πρωτάθλημα

Χαράς… ευαγγέλια για τους φίλους της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Η ιστορική ομάδα πανηγυρίζει από το βράδυ της Παρασκευής (20/4) την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας στην ιστορία της που της εξασφαλίζει συνάμα την άνοδο στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας ύστερα από απουσία δύο χρόνων.
 
Παρών στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου ήταν φυσικά και ο πάτερ Ηράκλης, πιστός οπαδός της Ένωσης, την οποία ακολουθεί όταν του το επιτρέπουν τα καθήκοντα του, σε κάθε γωνιά της Κύπρου.
 
Διαβάστε επίσης:
 
 
Ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα για την απονομή του πρωταθλήματος και ο Λευτέρης Μέρτακκας παρέλαβε το τρόπαιο του πρωταθλητή οι φίλοι της Ένωσης με σύνθημα τους έδωσαν εντολή: «να το σηκώσει ο παπάς», απαίτησαν οι οπαδοί του Παραλιμνίου και αφού έγινε η στέψη λίγο αργότερα ο πάτερ Ηράκλης μπήκε στο γήπεδο και μέσα σε αποθέωση από παίκτες και οπαδούς ύψωσε στον ουρανό της Λάρνακας το τρόπαιο.
 
Δείτε το βίντεο
Ο πάτερ Ηράκλης πέραν από τις οπαδικές του προτιμήσεις είναι πασίγνωστος και για το έθιμο που τηρεί κάθε χρόνο το Πάσχα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, αφού κάνει την Ανάσταση σε χρόνο ρεκόρ.
 
Το ίδιο ίσχυσε και φέτος, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με το πόδι του και τον περασμένο Νοέμβριο έκανε για δεύτερη φορά εγχείρηση χιαστών.
 
Με την… ταχύτητα με την οποία βγαίνει από το ιερό μπορεί να αγωνιστεί αθλητή που κάνει ολυμπιακό αγώνισμα.
 
Σε αυτό το πλαίσιο η ιστοσελίδα Famaguta.News είχε ετοιμάσει βίντεο συγκρίνοντάς τον με τον κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100 μέτρα και κάτοχο εννέα χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων, τον Τζαμαϊκανό Γιουσείν Μπολτ.