Δεν κατέθεσε στην Αστυνομία ο Πέτεφ - Τι είπε και γιατί ζήτησε παράταση

Το… τρίτο ημίχρονο στο διαζύγιο της Ομόνοιας με τον Ιβάιλο Πέτεφ καλά κρατεί. Ο Βούλγαρος τεχνικός πέρασε το απόγευμα την πύλη του Αρχηγείου και συνομίλησε με τους ανακριτές για τα όσα του αποδόθηκαν ότι ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο Ενημέρωσης της Βουλγαρίας. 
 
Ο Βούλγαρος προπονητής δεν έδωσε γραπτή κατάθεση ζητώντας από την Αστυνομία μερικές μέρες προθεσμία, ώστε να μεταφραστούν από ειδικούς τα όσα γράφτηκαν τόσο στη Βουλγαρία όσο και στην Κύπρο σχετικά με τις επίμαχες δηλώσεις. 
 
 
Ο δικηγόρος του Πέτεφ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Βούλγαρος το βράδυ της Πέμπτης ανέφερε τα ακόλουθα:
 
«Σε καμία περίπτωση η Αστυνομία δεν θεωρεί ότι ο κ.Πέτεφ είναι ύποπτος για τη διάπραξη οποιοδήποτε ποινικού αδικήματος πράγμα που κατέστησαν σαφές οι ανακριτές στη συζήτηση που είχαμε στο Αρχηγείο Αστυνομίας. Υπεδείχθησαν στον πελάτη μου κάποια έγγραφα τα οποία όπως μας λέχθηκε είναι δηλώσεις που αποδόθηκαν στον πελάτη μου σε ιστοσελίδα της Βουλγαρίας. Οι εν λόγο δηλώσεις όπως έχουν δημοσιευτεί στα κυπριακά ΜΜΕ είναι θέση του πελάτη μου ότι εκ πρώτης δεν αποδίδουν τα όσα ο ίδιος δήλώσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ζητήσαμε από την Αστυνομία να μεταφράσει τα όσα γράφτηκαν στην Βουλγαρική ιστοσελίδα και αποδόθηκαν στον πελάτη μου». 

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ ο Πέτεφ δεσμεύτηκε να πάει στο Αρχηγείο για κατάθεση τις επόμενες μέρες, ενώ θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (21/3) είχαν πάει στο Αρχηγείο οι Πορτογάλοι (Μαργκάσα, Σοάρες, Λόπες) συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη και τον δικηγόρο του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, οι οποίοι επίσης απλά έθεσαν εαυτόν στη διάθεση της Αστυνομίας χωρίς να καταγγείλουν γραπτώς οτιδήποτε.