Tα έριξε στη μετάφραση λέγοντας μόνο καλησπέρα ο Πέτεφ! (video)

Στη λανθασμένη μετάφραση των όσων είπε σε Μέσο Ενημέρωσης της Βουλγαρίας τα έριξε ο Ιβάιλο Πέτεφ που μίλησε, δια μέσω δικηγόρου, στα κυπριακά ΜΜΕ το βράδυ της Πέμπτης (22/3). 
 
Ο δικηγόρος του Βούλγαρου τεχνικού ανέφερε ότι ο πελάτης του δεν είναι ύποπτος για τη διάπραξη οποιοδήποτε ποινικού αδικήματος πράγμα που κατέστησαν σαφές οι ανακριτές στη συζήτηση που είχαμε στο Αρχηγείο Αστυνομίας. 
 
O REPORTER ήταν παρών και σας μεταφέρει όλα όσα δέχθηκαν από το δικηγόρο του Ιβάιλο Πέτεφ. 
 
Αναλυτικά όσα είπε ο δικηγόρος του Πέτεφ
Σε καμία περίπτωση η Αστυνομία δεν θεωρεί ότι ο κ.Πέτεφ είναι ύποπτος για τη διάπραξη οποιοδήποτε ποινικού αδικήματος πράγμα που κατέστησαν σαφές οι ανακριτές στη συζήτηση που είχαμε στο Αρχηγείο Αστυνομίας. 
 
Υπεδείχθησαν στον πελάτη μου κάποια έγγραφα τα οποία όπως μας λέχθηκε είναι δηλώσεις που αποδόθηκαν στον πελάτη μου σε ιστοσελίδα της Βουλγαρίας. Οι εν λόγο δηλώσεις όπως έχουν δημοσιευτεί στα κυπριακά ΜΜΕ είναι θέση του πελάτη μου ότι εκ πρώτης δεν αποδίδουν τα όσα ο ίδιος δήλώσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ζητήσαμε από την Αστυνομία να μεταφράσει τα όσα γράφτηκαν στην Βουλγαρική ιστοσελίδα και αποδόθηκαν στον πελάτη μου.