Ομόνοια: Παίρνει άμεσα Μιχαϊλοφ – Διαγράφει Παναγή, αποχωρεί ξένος

Το σενάριο που ήθελε την Ομόνοια να προχωρεί άμεσα σε απόκτηση τερματοφύλακα επιβεβαιώνεται.
 
Οι «πράσινοι» θα κάνουν χρήση στο δικαίωμα αντικατάστασης τερματοφύλακα μετά το σοβαρό τραυματισμό του Παναγή, ενώ σημαντικό στην απόφαση να τρέξουν οι διαδικασίες πριν τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου έπαιξε και ο τραυματισμός του Πιτ Φελτχούιζεν. 
 
 
Στην Κύπρο αναμένεται εντός της ημέρας (14/12) ο Βούλγαρος, Νικολάι Μιχαΐλοφ, η περίπτση του οποίου προτάθηκε επί ημερών Πάμπου Χριστοδούλου και αξιολογήθηκε θετικά από το νέο αφεντικό των «πρασίνων», Ιβάιλο Πέτεφ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον συμπατριώτη του πρώην διεθνή κίπερ αφού ήταν στις επιλογές του το διάστημα που ήταν στον πάγκο της Εθνικής Βουλγαρίας. 
 
Ο Μιχαΐλοφ θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια. 
 
Για να γίνει αυτό θα διαγραφεί ο Παναγή, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα αφού θα υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ θα αποχωρήσει και ξένος ή κοινοτικός για ν’ ανοίξει θέση στο ρόστερ. 
 
Δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για τον ποδοσφαιριστή που θα αποχωρήσει κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ώρες.