Ο όρος που ανανεώνει το συμβόλαιο του Πέτεφ και η απαίτηση της Θύρας 9

Ο Ιβάιλο Πέτεφ είναι ο νέος προπονητής της Ομόνοιας. Η συμφωνία με τον Βούλγαρο είναι οριστική και θα επισημοποιηθεί εντός της ημέρας (13/12).
 
Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ που εργάστηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του και στη Δυναμό Ζαγκρέμπ μετά την αποχώρηση του από το κυπριακό ποδόσφαιρο πιάνει άμεσα δουλειά με στόχο να επαναφέρει την Ομόνοια στον δρόμο των επιτυχιών.
 
 
Η πορεία των «πρασίνων» μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι καθοριστική για το μέλλον του 42χρονου τεχνικού στο «Ηλίας Πούλλος», αφού ναι μεν η συνεργασία των δύο πλευρών αφορά συμβόλαιο έξι μηνών εντούτοις αυτό θ’ ανανεωθεί αυτόματα, γι’ άλλο ένα χρόνο, εφόσον το τριφύλλι εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
 
Ασφαλώς και το έργο του Πέτεφ δεν θα είναι εύκολο, καθώς η πορεία της Ομόνοιας στις 14 πρώτες αγωνιστικές είναι κάκιστη και έμεινε στην 8η θέση με 19 βαθμούς.
 
Πάντως, η απαίτηση των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας για συμβόλαιο έξι μηνών στον αντικαταστάτη του Πάμπου Χριστοδούλου ώστε να μην δεσμευτεί το σωματείο με μακροχόνιο συμβόλαιο έγινε πράξη. Ο συγκεκριμένος όρος ήταν, φυσικά, επιθυμία και της διοίκησης της Ομόνοιας και στάθηκε αιτία για να μην προχωρήσουν άλλα ονόματα προπονητών που τέθηκαν στο τραπέζι.