Όταν οι οπαδοί της Λέφσκι έγδυσαν το νέο προπονητή της Ομόνοιας (vid)

Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (13/12) αναμένεται να εκδοθεί η ανακοίνωση της συνεργασίας του Ιβάιλο Πέτεφ.

Ο Βούλγαρος τεχνικός, ο οποίος τη σεζόν 2013-14, εργάστηκε στην ΑΕΛ, βρίσκεται στην Κύπρο και θα έχει τις τελικές επαφές με τους διοικούντες των πρασίνων και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο ο Πέτεφ θα αναλάβει και επίσημα δουλειά.

Με το άκουσμα του ονόματος του Βούλγαρου τεχνικού, στο μυαλό μας ήρθε - πέραν από την προηγούμενη θητεία του στην Κύπρο – και η ιστορία με το… γδύσιμό του από τους οπαδούς της Λέφσκι.
 

Το συμβάν έγινε το 2013 στο πλαίσιο της παρουσίασης του Ιβάιλο Πέτεφ από την Λέφσκι Σόφιας. Οι οπαδοί μπούκαραν στην αίθουσα και τον έγδυσαν, επειδή τον θεωρούν οπαδό της ΤΣΣΚΑ.

Ο Βούλγαρος προπονητής δεν βρέθηκε ποτέ ούτε ως τεχνικός, ούτε ως ποδοσφαιριστής στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, εντούτοις… του βγήκε το όνομα ότι έτρεφε συμπάθεια για την ομάδα της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας.

Έτσι, αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της άλλης μεγάλης ομάδας της πόλης, της Λέφσκι, που εκδήλωσαν την αντίθεσή τους με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο.

Μπαίνοντας στην αίθουσα όπου πραγματοποιείτο η συνέντευξη Τύπου, οι οπαδοί φώναζαν «βλάκα, βγάλε τη φανέλα της Λέφσκι, δεν είσαι άξιος να τη φοράς» στον Πέτεφ, ο οποίος δεν αντιδρούσε.

Αυτοί προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και τον ξεγύμνωσαν από την μέση και πάνω.