Το παρασκήνιο για τις πασούλες στο ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ (vid)

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η εικόνα με τους ποδοσφαιριστές ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ ν’ ανταλλάσουν πάσες μεταξύ τους στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου που διήρκησε πέραν των δύο ωρών, καθώς ο αγώνας διακόπηκε δύο φορές, αρχικά στο 39’ για εικοσιπέντε λεπτά λόγω τραυματισμού ball boy από κροτίδα που έριξαν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και στο 40’ για επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.
 
 
Με το πέρας περίπου μίας ώρας ο Δημήτρης Μασιάς μετά από παραινέσεις της αστυνομίας έδωσε εντολή για επανέναρξη του αγώνα. Ανακοίνωσε την απόφαση του στις δύο ομάδες δίνοντας τους διορία δέκα λεπτών για να ετοιμαστούν.
 
 
Τότε από κοινού οι δύο ομάδες αποφάσισαν αν σπαταλήσουν με πασούλες τα λίγα λεπτά που υπολείπονταν για το τέλος του πρώτου μέρους και ακολούθως να κάνουν ολιγόλεπτο ζέσταμα πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο.
 
 
Για την απόφαση των δύο ομάδων ενημερώθηκαν τόσο οι πρόεδροι ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ όσο και ο διαιτητής του αγώνα, ο οποίος μάλιστα σφύριξε τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ενωρίτερα από την συμπλήρωση των 45’.