ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Δημήτρης Μασιάς

Με απόφαση της Αστυνομίας επανήρχισε το ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ μετά από διακοπή μίας ώρας λόγω εκτεταμένων επεισοδίων στο ντέρμπι του Τσιρείου.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του REPORTER ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δημήτρης Μασιάς στο φύλλο αγώνα αναφέρει ότι η πρώτη διακοπή στο 39’ της αναμέτρησης έγινε λόγω τραυματισμού σε ball boy από κροτίδα που έπεσε από την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ.
 
 
Ο διαιτητής του αγώνα τονίζει στο φύλλο αγώνα ότι είχε πρόθεση να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση μετά την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και τις μάχες μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, αφού κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα τόσο του ιδίου, όσο και των παικτών.
 
Καθοριστική ως προς την απόφαση του Δημήτρη Μασιά ν’ αρχίσει ξανά ο αγώνας, μετά τη δεύτερη διακοπή, ήταν η θέση της αστυνομίας.
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER η αστυνομία ζήτησε να της δοθεί μισή ώρα ώστε να κατευνάσουν τα πνεύματα και όχι μόνο εγγυήθηκε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα αλλά τόνισε πως σε περίπτωση που διακοπτόταν οριστικά το παιχνίδι λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου θα ήταν «λάδι στη φωτιά» που θα προκαλούσε εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ των οπαδών.
 
 
Αφού πέρασαν 35 λεπτά ο Δημήτρης Μασιάς, σημειώνει στο φύλλο αγώνα, ότι έδωσε περίπου ένα δεκάλεπτο στις δύο ομάδες για να ετοιμαστούν, ώστε ν’ αρχίσει ξανά ο αγώνας. Στο φύλλο αγώνα τονίζεται η άριστη συμπεριφορά των παικτών και των προέδρων των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια των διακοπών.