Ομόνοια: Ο γαμπρός του Μιλάνοφ υποψήφιος αντι-Φελτχούιζεν

Η απόκτηση τερματοφύλακα αποτελεί από τις βασικές προτεραιότητες για τον Πάμπο Χριστοδούλου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
 
Ο Κύπριος τεχνικός ταξίδεψε στη Βουλγαρία για να παρακολουθήσει από κοντά υποψήφιους στόχους, αλλά και να έχει κατ’ ιδίαν επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν. Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του ACTIVE μια περίπτωση που προτάθηκε και αξιολογήθηκε θετικά από την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» είναι του Βούλγαρου Νικολάι Μιχαΐλοφ.
 
Ο 28χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε πολύ κοντά στον ΑΠΟΕΛ πριν λίγο διάστημα όταν οι «γαλαζοκίτρινοι» βρήκαν στο… σεργιάνι για άνεργο τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Μπόι Βάτερμαν, ωστόσο εν τέλει επέλεξαν τον Ναουθέτ Πέρεθ.
 
 
Ο Μιχαΐλοφ μέτρησε 33 συμμετοχές με την Εθνική Βουλγαρίας, ενώ τη διετία 2014/16 ήταν στην Τουρκία αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Μερσίνης. Το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν είναι σε απραξία ενώ στο παρελθόν έπαιξε για μια τριετία (2010-2013) στην Τβέντε καταγράφοντας 82 συμμετοχές. Για τρία χρόνια 2007-2010 ήταν στο ρόστερ της Λίβερπουλ, όμως δεν αγωνίστηκε ούτε μια φορά.
 
 
Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως ο Μιχαήλοφ είναι συγγενής με τον Ζίφκο Μιλάνοφ του ΑΠΟΕΛ. Ο μεταγραφικός στόχος της Ομόνοιας είναι παντρεμένος με την αδελφή του Βούλγαρου μπακ των «γαλαζοκιτρίνων».