Ξεπέρασε και τους 574 παίκτες που έπαιξαν στους ομίλους ο Βινίσιους

Το βράδυ της Τετάρτης (18/10) ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτούς τους πρώτου τρεις αγώνες της κύριας φάσης της διοργάνωσης έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής 574 ποδοσφαιριστές.

Ρίχνοντας μία ματιά στα τρεξίματα που έκαναν αυτοί οι ποδοσφαιριστές στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, διαπιστώνουμε ότι την πρωτιά κατέχει ένας παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος για τον Βινίσιους, ο οποίος έτρεξε 35.664m.

Πίσω από τον Βινίσιους, στην πρώτη πεντάδα είναι οι Κέβιν Ντε Μπρούινε (Μάντσεστερ Σίτι, 35.642m), Σάουλ Νίγκεθ (Ατλέτικο Μαδρίτης, 35.428m), Φρεντ (Σαχτάρ, 35.376m) και Τάρας Στεπανένκο, 35293m).
 

O Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με την Ρεάλ έτρεξε περισσότερο από όλους, ενώ με Τότεναμ και Ντόρτμουντ ήταν δεύτερος πίσω από τον Γκαγιάς Ζαχίντ. Ο Πακιστανός, πρώτος σε τρεξίματα, έχει συνολικά 27.528m και ενδεχομένως να πλησίαζε ή ακόμη και να προσπερνούσε τον Βινίσιους εάν είχε φουλ συμμετοχή και κόντρα στην Ρεάλ.

Πάντως, από πλευράς γαλαζοκιτρίνων στη δεύτερη θέση με 33.320m είναι ο Νούνο Μοράις. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είναι στην 19η θέση της γενικής κατάταξης σε αυτό τον τομέα.