Τρομερή αναφορά υποστήριξης του Ελληνισμού από τον Γάλλο παρατηρητή

Μοναδικές και συγκλονιστικές χαρακτήρισε ο Νεκτάριος Πετεβίνος τις στιγμές που έζησαν στον ΑΠΟΕΛ κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ. 
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ χαρακτήρισε ως παράδειγμα οπαδισμού και εθνικής συνείδησης τη συμπεριφορά του κόσμου της ομάδας που παρέμεινε μία ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης στο γήπεδο και φώναζε συνθήματα για την ομάδα. 
 
 
Αποκάλυψε μάλιστα και την ατάκα του Γάλλου παρατηρητή διαιτησίας για το πανό με τα μάρμαρα του Παρθενώνα, το οποίο με βάση τον κανονισμό θα έπρεπε να επιφέρει τιμωρία καθώς πρόκειται για μήνυμα με πολιτικό περιεχόμενο. 
 
 
Η τοποθέτηση Πετεβίνου 
Χθες ζήσαμε ένα γεγονός που πρέπει να αποτελεί την επικεφαλίδα όσο αφορά το παιχνίδι. Παράδειγμα οπαδισμού και εθνικής συνείδησης.
 
Όλα αυτά που έγιναν χθες βράδυ με τον κόσμο και κάνουν τον γύρο του κόσμου είναι μοναδικά. Αυτό που ζήσαμε με τον κόσμο να παραμένει μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα και να φωνάζει ήταν επίσης μοναδικό. 
 
Και το κορεό για τον Ίαν Μουρς και το πανό για τα μάρμαρα του Παρθενώνα ήταν συγκλονιστικά. Επιτρέψτε μου μάλιστα να αναφέρω τι μας είπε ο Γάλλος παρατηρητής του αγώνα για το πανό με τα μάρμαρα του Παρθενώνα. 
 
«Δεν ξέρω τι θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος παρατηρητής στη θέση μου, αλλά εγώ επειδή συμφωνώ με το περιεχόμενο του πανό (για τα μάρμαρα του Παρθενώνα), δεν θα σημειώσω οτιδήποτε». Όταν σου λέει κάτι τέτοιο ο παρατηρητής είναι αλήθεια πως νιώθεις περήφανος».