ΑΠΟΕΛ: Έκπληξη ο ποδοσφαιριστής που έτρεξε περισσότερο με την Τότεναμ

Στα παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, και την πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που έσπασε τα κοντέρ με τα περισσότερα τρεξίματα ήταν ο Βινίσιους. 
 
Ο Βραζιλιάνος έπιασε φέτος την πρωτιά στη συγκεκριμένη κατηγορία από τον Νούνο Μοράις, ο οποίος ήταν ο μόνιμος «μαραθωνοδρόμος» στα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εδώ και αρκετά χρόνια. 
 
 
Στο χθεσινό (26/9) παιχνίδι με την Τότεναμ είχαμε ανατροπή των δεδομένων που προκαλεί έκπληξη. Γιατί, ασφαλώς, και αποτελεί είδηση για τον ΑΠΟΕΛ όταν κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής, πέραν των ανασταλτικών μέσων των «γαλαζοκιτρίνων», τρέχει περισσότερα χιλιόμετρα. 
 
 
Την πρωτιά στη συγκεκριμένη κατηγορία στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε ο Γκαγιάς Ζαχίντ. Ο Πακιστανός εξτρέμ έτρεξε 12.72 χιλιόμετρα και ήταν ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα τρεξίματα και από τους 22 που άρχισαν την αναμέτρηση. 
 
Δεύτερος με 12.14 χιλιόμετρα ήταν ο Βινίσιους, ενώ για τον ΑΠΟΕΛ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Ιγκόρ ντε Καμάργκο (11.08 χιλιόμετρα), Νούνο Μοράις (10.45 km) και Χεσούς Ρουέδα (10.30 km).