Oμόνοια: Κατήγγειλε κτύπημα στη φυσούνα ο επόπτης – Πήρε απροβίβαστο βαθμό

Το εγκληματικό λάθος του βοηθού διαιτητή, Χαράλαμπου Ξενοφώντος στέρησε από την Ομόνοια έκανε καθαρό τέρμα στο 62΄, καθώς ο Ματ Ντάρμπισαϊρ ήταν καλυμμένος από τρεις ποδοσφαιριστές της Αλκής και το γκολ δεν έπρεπε να ακυρωθεί.
 
Για την Ομόνοια το σοβαρό λάθος του επόπτη δεν είχε μόνο βαθμολογικές συνέπειες, αφού αν οι «πράσινοι» ισοφάριζαν στο 62’ θα είχαν άλλη μισή ώρα μπροστά τους για να πάρουν τη νίκη, αλλά και πειθαρχικές.
 
 
Δευτερόλεπτα μετά την υπόδειξη ο αγώνας διακόπηκε λόγω ρίψης αντικειμένων από την Ανατολική εξέδρα, ενώ στο φύλλο αγώνος καταγγέλθηκε πως ο βοηθός διαιτητής κτυπήθηκε από δύο άτομα που ήταν στον πάγκο της Ομόνοιας κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο στη φυσούνα του σταδίου.
 
Aπό πλευράς Ομόνοιας δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση την οποία περιμένουν για να πράξουν αναλόγως. Στο "στρατόπεδο" των "πρασίνων" βράζουν, και όχι άδικα, με την υπόδειξη του οφσάιντ και οι δηλώσεις του προέδρου, Αντώνη Τζιωνή το αποδεικνύουν. 
 
 
Παίρνει 7,9
Το τραγικό λάθος του βοηθού διαιτητή δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER βαθμολογήθηκε με το αυστηρό 7,9.
 
Βαθμολογία απροβίβαστη για το νεαρό βοηθό διαιτητή που θα τον αφήσει εκτός διορισμών για τα επόμενα παιχνίδια.