Τζιωνής: «Ο Λόππας πήρε το κούντημα που ζήτησε. Ο επόπτης να πάει για σκάκι»

Έντονος και εκτός εαυτού ο πρόεδρος της Ομόνοιας μετά το τέλος του ισόπαλου 2-2 αγώνα με την Αλκή, εξαπέλυσε πυρά κατά του προέδρου της Αλκής, Άντη Λόππα και του βοηθού διαιτητή που ακύρωσε λανθασμένα το τέρμα του Ματ Ντάρμπισαϊρ ως οφσάιντ στο 62’.
 
Ο κ. Τζιωνής κάλεσε τον επόπτη ν’ αναλάβει την ευθύνη του λάθους του και να πάει να παίξει σκάκι ή τάβλι.
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
Δεν θα ασχοληθώ με την αγωνιστική πτυχή, είναι δουλειά του προπονητή. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι, να φτιάχναμε περισσότερες φάσεις, αλλά δεν αναιρεί όλο αυτό ότι έγινε απόψε.
 
Ο κύριος Άντης Λοππας πήρε το κούντημα που ζήτησε. Δεν ξέρω αν το ζήτησε ή αν έπρεπε να γίνει και να το πάρει.
Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει. Με τη βοήθεια του Θεού από εδώ και πέρα. Τι να πω ο κύριος Λόππας όπως είπε αστειευόμενος ότι θέλει κούντημα το πήρε και είδαμε ότι είδαμε. Νεύρα, αναστάτωση και ένταση. Άλλοι φταίνε και άλλοι πληρώνουν.
 
 
Η ομάδα μου θα παραπεμφθεί στη Δικαστική, η οποία πρέπει να δει γιατί έγιναν όλα αυτά και να είναι ελαστική. Δεν ξέρω αν ο φίλος μου ο Άντης Λόππας θα κοιμηθεί ήσυχος απόψε ή αν ο επόπτης θα κοιμηθεί. Πώς μπορείς να δεις ένα παίκτη που είναι καλυμμένος τρία μέτρα να σηκώσεις τη σημαία;
 
Το μήνυμα που στέλνει στον επόπτη: Τι να του πω. Αν δεν ξέρει να κάνει αυτή τη δουλειά να σταματήσει να μείνει σπίτι του, με τη γυναίκα του, με τα παιδιά του ή να παίζει σκάκι. Νιώθει την αναστάτωση αυτών των παιδιών που ήταν στα τσιμέντα. Έχει ευθυξία να πει ότι έκανα λάθος; Να σταματήσω; Να πάω να παίξω σκάκι ή τάβλι; Εγώ υποσχέθηκα ότι αν δεν κάνω καλά τη δουλειά μου φέτος θα πάω σπίτι μου, αυτός θα το κάνει; Ρωτήστε τον σας παρακαλώ και πείτε μου.