Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ στον οποίο έκανε «βασανιστήρια» ο Χριστοφή

Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Μάλε» ο Μάριος Κωνσταντίνου ανάφερε μία ιστορία με τον Δημήτρη Χριστοφή όταν έπαιζε στην Ένωση και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.
 
«Σε ένα παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, αποφάσισα να τον βάλω στα αριστερά.  Στα αποδυτήρια, πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ρωτούσε για τον δεξί μπακ του ΑΠΟΕΛ και πόσα παίρνει. Του είπαν οι άλλοι το ποσό και τον άκουσα να λέει: “Άμα είναι τόσα τώρα να δείτε πόσα θα του κάνω”. Του έκανε βασανιστήρια» είπε ο Κύπριος τεχνικός.
 
 
 
Ο REPORTER γύρισε το χρόνο στο παιχνίδι αυτό. Ο αγώνας έγινε στις 20 Ιανουαρίου 2008, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της περιόδου 2007-08. Η Ένωση έφυγε με μεγάλο διπλό κερδίζοντας τους γαλαζοκιτρίνους με 1-0 χάρις σε τέρμα του Φρέντι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.
 
Ο Δημήτρης Χριστοφή ήταν από τους διακριθέντες του αγώνα και ήταν ο παίκτης που έδωσε την ασίστ στο σκόρερ της ομάδας του Παραλιμνίου. Μάλιστα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» τον ανέδειξε κορυφαίο της αναμέτρησης.
 
 
Στο παιχνίδι αυτό στο δεξί άκρο της άμυνας είχε παίξει ο Νούνο Μοράις, ο οποίος θυμίζουμε ότι προς το τέλος εκείνης της χρονιάς είχε μετατοπιστεί στη μεσαία γραμμή από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μία απόφαση που άλλαξε την ιστορία του Πορτογάλου που είναι από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος, ξένος στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.