Πετρίδης στον REPORTER: «Αυτοί που μας έλεγαν όχι τώρα μας παρακαλάνε»»

Ο REPORTER εντόπισε μετά από λίγο που ολοκληρώθηκε η κλήρωση του ΑΠΟΕΛ στον 8Ο όμιλο, τον πρόεδρο των «γαλαζοκιτρίνων», Πρόδρομο Πετρίδη. Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών, σχολίασε τον βαθμό δυσκολίας του ομίλου, την εμπορικότητα των αντιπάλων αλλά και τα θέματα προγραμματισμού της ομάδας.  

Αναλυτικά οι αποκλειστικές δηλώσεις του Πρόδρομου Πετρίδη στον REPORTER:
«Βλέποντας τις ομάδες, όλοι οι όμιλοι θα είχαν τις δυσκολίες τους. Καταλαβαίνετε το μέγεθος των ομάδων που ήταν σήμερα στην κλήρωση και καταλαβαίνετε επίσης πόσο μεγάλο είναι το επίτευγμα του ΑΠΟΕΛ. Να στέκετε και να ανταποκρίνετε, θέλω να πιστεύω και αυτή τη φορά, με αξιοπρέπεια και ανταγωνιστικότητα σε αυτές τις ομάδες. Αυτή θα είναι η επιδίωξη μας. Είναι μια διοργάνωση η οποία μόνο και μόνο να είσαι παρών σε αυτή, τα λέει από μόνη της. Νομίζω στην Κύπρο θα πάρουμε κάποιους βαθμούς».  
 
 
Εάν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης επιθυμούσε κάποιον όμιλο για τον ΑΠΟΕΛ:
«Είχε ένα – δυο ομίλους που ίσως ήταν λίγο πιο εύκολοι, να διακριθείς σε κάτι. Εμείς ωστόσο, θα παλέψουμε τα παιχνίδια εντός έδρας, με τη βοήθεια του κόσμου. Είναι και εμπορικός όμιλος, γιατί Ρεάλ και Τότεναμ είναι ομάδες που ελκύουν τον Κύπριο φίλαθλο. Απ’ εκεί και πέρα, στο γήπεδο ένδεκα με ένδεκα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε».
 
Για το ότι ο ΑΠΟΕΛ θα διαφημίσει την Κύπρο στο εξωτερικό:
«Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα που πετυχαίνει ο ΑΠΟΕΛ. Το να προβάλλουμε την Κύπρο μας, μέσω του ποδοσφαίρου νομίζω είναι και η μεγαλύτερη διαφήμιση που γίνεται και για το πολιτικό μας πρόβλημα αλλά και την Κύπρο, η οποία είναι ένας τουριστικός προορισμός, και πιστεύω είναι ότι καλύτερο για τη χώρα μας».
 
Εάν με αυτή την κλήρωση τροποποιούνται τα θέματα προγραμματισμού της ομάδας:
«Έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα, γιατί παίκτες που χτυπούσαμε πριν την επίτευξη αυτού του στόχου, είχαμε πάρει κάποιες αρνητικές απαντήσεις. Τώρα έρχονται από μόνοι τους πίσω και θα δούμε με τον κ. Δώνη ποιες επιλογές θα κάνουμε».
 
Μπορείτε να προσδιορίσετε ένα στόχο στην Ευρώπη με βάση αυτή την κλήρωση ή θα το αφήσετε να το δείξει το γήπεδο;
«To γήπεδο. Πάντα το γήπεδο είναι ο καθρέφτης της ομάδας».