Κατήγγειλε επίθεση από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ Τουρκοκύπριος ταξιτζής

Επίθεση από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που βρίσκονταν στο σωματείο της ομάδας, μετά το παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας και την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κατάγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχθηκε ο Τουρκοκύπριος ταξιτζής Αζίζ Κάνας.
 
«Το ταξί περίμενε στα φώτα στο μπροστινό μέρος του οικήματος του ΑΠΟΕΛ. Εκεί υπήρχε μία ομάδα 30-40 ατόμων. Κάποιος, βλέποντας τα τουρκοκυπριακά νούμερα, έριξε πιάτο στο αυτοκίνητο. Όταν άναψε το πράσινο και το αυτοκίνητο άρχισε να κινείται, ένας από αυτούς έτρεξε γρήγορα και κλώτσησε το πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου προκαλώντας ζημιά» αναφέρει σε δηλώσεις του στα κατεχόμενα ο πρόεδρος του συνδέσμου ταξιτζήδων, Τουργκούτ.
 
 
Ο ίδιος είπε ότι ο Αζίζ Κάνας μετά το συμβάν επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Δομετίου. Όπως υποστήριξε περίμενε για ενάμιση ώρα επειδή δεν υπήρχε μεταφραστής και όταν κατέφθασε εκεί ένας ελληνοκύπριος ταξιτζής για να τον βοηθήσει δεν έγινε δεκτός σαν μεταφραστής.
 
 
Σύμφωνα με όσα καταγράφονται στο δημοσίευμα, η Αστυνομία του Αγίου Δομετίου συνέστησε στον Κάνας να πάει για καταγγελία στο τμήμα της Αθαλάσας, όμως δεν ήθελε να πάει εκεί. Τότε η Αστυνομία, όπως υποστηρίζει, του είπε να αφήσει το αυτοκίνητό του στο τμήμα ως τεκμήριο, κάτι που αρνήθηκε και αποχώρησε για την κατεχόμενη πλευρά του νησιού.
 
Ο REPORTER επικοινώνησε με την Αστυνομία Κύπρου, επιβεβαιώνοντας ότι έγινε καταγγελία από Τουρκοκύπριο για επίθεση από οπαδούς που βρίσκονταν έξω από το οίκημα του ΑΠΟΕΛ.