«Ήθελαν μέχρι ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς ήττα»

Η επόμενη δεκαετία είναι η αρχή των δικών μας παιδιών και ελπίζουμε να ζήσουν σε ένα πιο δίκαιο περιβάλλον, κοινωνικής ισότητας και οικονομικής ευημερίας αναφέρει στην κάμερα του InBusinessNews ο Μάριος Σκανδάλης κατά την διάρκεια του 10ου IMH Xmas Breakfast, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο Hilton Park Nicosia.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα ανέφερε ο Βέλγος γυμναστής που βρισκόταν στο τιμ του πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Μάριο Μπέιν. Ο Μπαρτ Κόμπεργκ, σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα του Βελγίου, μιλά για τα όσα έζησε στην Κύπρο στους «γαλαζοκίτρινους», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις απαιτήσεις της διοίκησης.
 
 
Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

"Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Πήγαμε στην ομάδα αρχές Ιουνίου και κάναμε μια καλή προετοιμασία. Ωστόσο στον 2ο προκριματικό του Champions League κερδίσαμε... αλλά μόνο με 1-0 και εντός και εκτός την Dudelange F91. Στον 3ο γύρο αντιμετωπίσαμε την FC Viitorul Constanţa και χάσαμε 1-0 με φάουλ. Όλα ήταν ακόμα ανοικτά στον επαναληπτικό σε πάνω από 40 βαθμούς κελσίου και με 15000 στο γήπεδο.

"Ο στόχος του συλλόγου γι' αυτή την σεζόν ήταν να κερδίσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο χωρίς ούτε μια ήττα και να μπει στους ομίλους του Champions League. Εργαζόμασταν όλοι για το καλό του συλλόγου και αυτή η αποδέσμευση ήταν πράγματι μη αναμενόμενη".

"Όταν με πήρε ο Μπέιν στο τέλος Μαΐου, ενδιαφέρθηκα αμέσως. Η συνεργασία με τον βοηθό προπονητή  Damian Hertog ήταν καταπληκτική. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε στην προετοιμασία. Επίσης η δουλειά με τους παίκτες ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, ανάμεσά τους και οι συμπατριώτες μου Ντε Καμάργκο και Πάρντο".

 
Αναλυτικά το δημοσίευμα ΕΔΩ