«Οι σκάουτερ είδαν τον ΑΠΟΕΛ να χάνει, αλλά…»

Τώρα θα προετοιμαστούμε απρόσκοπτα ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιάροσλαβ Σιλχάβι, μετά τη νίκη που απέσπασε η Σλάβια Πράγας επί της Γιλχάβα. Ο τεχνικός της Τσεχικής ομάδας, σχολίασε επίσης το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, για να τονίσει ότι οι σκάουτερ της Σλάβιας επέστρεψαν από την Κύπρο που είδαν τους «γαλαζοκίτρινους» να χάνουν, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερο χρήσιμο γι’ αυτούς.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάροσλαβ Σιλχάβι:
«Κατά την άποψή μου παίξαμε καλά το πρώτο ημίχρονο όταν σκοράραμε δύο γκολ ενώ είχαμε και μερικές άλλες ευκαιρίες για να βάλουμε κι’ άλλα. Μου άρεσε που πήραμε τους τρεις βαθμούς γιατί τώρα θα προετοιμαστούμε απρόσκοπτα ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.
 
Ο Σόμπολ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Ο Ντέλι έχει ένα μυϊκό πρόβλημα, λογικά δεν είναι σοβαρό, αν είναι δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο για εμάς.
 
Οι σκάουτερ μας επέστρεψαν από την Κύπρο όπου είδαν τον ΑΠΟΕΛ να χάνει 2-1. Ωστόσο ξεκούρασε κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές και δεν ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο. Τώρα πρέπει απλά να αναλύσουμε τον αντίπαλο από τους αγώνες απέναντι στην Βιτορούλ».