«Εξουδετέρωσα τη Βιτορούλ, αλλά θα περάσει τον ΑΠΟΕΛ!»

Το χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα σε Κλουζ και Βιτορούλ Κοντσάντζα δεν έφερε αντιμέτωπες μόνο δύο διεκδικήτριες του τίτλου αλλά και δύο τεράστιες μορφές του ρουμανικού ποδοσφαίρου. Ο Νταν Πετρέσκου βγήκε θριαμβευτής από την αναμέτρηση με τον Γκεόργκε Χάτζι, καθώς η ομάδα του εκτός από τη νίκη (2-0) πήρε και τις εντυπώσεις «αιχμαλωτίζοντας» την αντίπαλό της.
«Πουθενά, όπου έχω δουλέψει, δεν είχα καταφέρει να νικήσω στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Η Βιτορούλ είναι καλύτερη ομάδα απ’ ό,τι πέρυσι, δεν έχουν χάσει ούτε παίκτη, αλλά η συμπεριφορά των παικτών μου ήταν εξαιρετική. Ανέλυσα εξονυχιστικά το παιχνίδι του Χάτζι τις τελευταίες μέρες και ήξερα τι να περιμένω», δήλωσε ο προπονητής της Κλουζ, ο οποίος όμως δεν περιμένει ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να βαδίσει στα χνάρια της ομάδας του.

«Έχω μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της Βιτορούλ. Μίλησα με τον Χάτζι πριν το παιχνίδι, ήλθε στο γραφείο μου, ήπιαμε τσάι και καφέ, όπως συνηθίζουμε. Του είπα πως αισθάνομαι ότι θα προκριθούν, διότι έχουν ομοιογενές σύνολο, πολύ δυνατό και η έλευση των Μάριους Κόνσταντιν και Χερέα αποτελεί συν. Έχουν εξαιρετικές πιθανότητες και είναι πεπεισμένοι ότι θα περάσουν», αποκάλυψε ο Πετρέσκου στο TV Digi Sport.