Απόλλων: Δηλώθηκε από τη Στεάουα ο Γιάκολις!

Σε ακόμη μια μεταγραφική προσθήκη είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Απόλλωνα, για λογαριασμό του οποίου φτάνει σήμερα το απόγευμα (18:00) στην Κύπρο ο Αντόνιο Γιάκολις. Ο 25χρονος (28.02.1992) Κροάτης εξτρέμ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα επισημοποιηθεί η συμφωνία των κυπελλούχων με τη Στεάουα Βουκουρεστίου για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή και ρήτρα απόκτησής του το καλοκαίρι του 2018.
 
Ο Γιάκολιτς, ο οποίος την περασμένη περίοδο στη Στεάουα ήταν τρίτη επιλογή για τη θέση του δεξιού εξτρέμ τόσο υπό τον Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ όσο και υπό τον Νικολάε Ντίκα, δηλώθηκε χθες από τη Στεάουα στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού ο ρουμανικός σύλλογος δεν έχει παίξει μέχρι στιγμής στην Ευρώπη και ο παίκτης δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
Ο Γιάκολις ξεκίνησε την καριέρα του στη Σίμπενικ (2009-12), αγοράστηκε ακολούθως από την Ντνιεπρ που τον παραχώρησε δανεικό στην Κρίβμπας, επέστρεψε το πρώτο εξάμηνο του 2013 στην Κροατία για λογαριασμό της Χάιντουκ Σπλιτ, το καλοκαίρι του ίδιου έτους υπέγραψε στη Μουσκρόν, από την οποία μετακινήθηκε στη Ζαντάρ. Το καλοκαίρι του 2014 εντάχθηκε στην Κλουζ, με την οποία στέφθηκε κυπελλούχος το 2016, ενώ την περασμένη σεζόν μέτρησε 24 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Στεάουα.