Απόλλων: Το… ραβασάκι του Ρέινολντς στην Αμπερντίν!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διπλή αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Αμπερντίν, στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, έχει ξεκινήσει και -μετά τον Γιώργο Εφραίμ- στη Σκοτία αναζήτησαν ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να δώσει εικόνα και πληροφορίες για τους κυπελλούχους Κύπρου.
Τούτη τη φορά κλήθηκε να τοποθετηθεί ο Άλαστερ Ρέινολντς, ο οποίος εδώ και μια δεκαετία ανήκει στους «γαλάζιους» της Λεμεσού. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στο BBC Σκοτίας:
 
«Έχουμε ποδοσφαιριστές που σίγουρα μπορούν να κάνουν την ζημιά στην Αμπερντίν, όμως πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας».
 
«Έχουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, ο κεντρικός μας αμυντικός Βαλεντίν Ρομπέρζ ήταν στην Σάντερλαντ πριν τρία χρόνια και έπαιζε στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχουμε και τον Άλεξ Ντα Σίλβα, ένα Βραζιλιάνο με σπουδαία καριέρα και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Ο επιθετικός μας ο Άντον Μαγκλίτσα είναι επίσης ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής».
 
«Πρέπει να πάμε στην Σκωτία και να παίξουμε με τον τρόπο που παίζουμε τις τελευταίες δύο σεζόν. Μας αρέσει να κτίζουμε το παιχνίδι από πίσω, είμαστε ομάδα που βασίζεται στην κατοχή και όταν δεν έχουμε την μπάλα πιέζουμε για να την πάρουμε. Μας αρέσει να κρατούμε την μπάλα και να προσπαθούμε να κάνουμε τους αντιπάλους μας να τρέξουν».
 
«Όταν πάω σπίτι (Σκωτία) και αναφέρω το Κυπριακό ποδόσφαιρο καταλαβαίνω ότι είναι πολύ υποτιμημένο. Κανείς δεν το ξέρει αλλά την περασμένη χρονιά ο ΑΠΟΕΛ πήγε στους 32 του Europa League κερδίζοντας την Αθλέτικ Μπιλμπάο και τελικά αποκλείστηκαν από την Άντερλεχτ. Ξέρουμε ότι η Αμπερντίν είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και ελπίζω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι».
 
«Έχω την έγκριση ότι μπορεί να έρθω με δανεισμό, και γι’ αυτό το ατζέντης μου ψάχνει για ομάδες εδώ και μιλάει με μερικές ομάδες. Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να επιστρέψω πίσω στην Σκωτία νωρίτερα απ’ όσο νόμιζα».