«Τρώγαμε μαζί με τον Γιοβάνοβιτς γιατί έφερνε γούρι»

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» του Super Sport FM ήταν ο Τάκης Αντωνίου, ο οποίος σχολίασε την εποχή Γιοβάνοβιτς στον ΑΠΟΕΛ. Πριν από κάθε σημαντικό παιχνίδι τρώγαμε μαζί γιατί έφερνε γούρι στην ομάδα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάκης Αντωνίου.  
 
 
Αναλυτικά απόσπασμα των δηλώσεων του Τάκη Αντωνίου στον Super Sport FM:
«Όταν δημιουργήθηκε η εταιρεία μου τηλεφώνησε ο Χριστόδουλος Συμεωνίδης και ανέλαβα τεχνικός σύμβουλος. Άλλαξε μετά η διοίκηση και αποχώρησα. Μετά συνέχισα την προπονητική. Μου τηλεφώνησε κάποια στιγμή ο Κυριάκος Ζιβανάρης. Ήταν η τελευταία βραδιά που ήταν πρόεδρος ο Πρόδρομος Πετρίδης. Από την επόμενη ανέλαβε ο κ. Ζιβανάρης και μου πρότειναν να αναλάβω υπεύθυνος επικοινωνίας.
 
Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό και μου είπε ο Ανδρέας Χατζηκυριάκος ότι εμείς δεν θέλουμε εκπρόσωπο τύπου αλλά εσένα θέλουμε. Για τρία χρόνια ήμουν υπεύθυνος επικοινωνίας και μετά μου πρότεινε ο κ. Ερωτοκρίτου να μπω στην διοίκηση και ήμουν εκεί τεσσεράμισι χρόνια. Έζησα ανεπανάληπτες στιγμές, είδα και πως εργάζεται ένας επαγγελματίας προπονητής όπως ο Γιοβάνοβιτς ο οποίος είναι καταπληκτικός. Κρατά το περιβάλλον μονιασμένο, αγαπημένος και με πειθαρχία. Είναι μια ξεχωριστή περίπτωση προπονητή και ανθρώπου και ήταν καταλυτική η παρουσία του για να έρθουν οι επιτυχίες. Του είπα ότι αν συνέχιζα την προπονητική μετά που τον είδα να δουλεύει θα ήμουν πολύ καλύτερος».
 
Για τα γούρια του Γιοβάνοβιτς;
«Πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι φάγαμε μαζί και το κερδίσαμε. Είπε αυτός φέρνει γούρι και κάθε φορά πριν τα παιχνίδια τρώγαμε μαζί. Αυτό έγινε 50-60 φορές. Πριν το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη ξέχασε ότι έπρεπε να φάμε μαζί και κανόνισε να πάει αλλού. Μου είπε να μείνω σπίτι και ήρθε αργά».
 
Ήταν ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκες;
«Ναι σίγουρα. Είναι ένας προπονητής που στιγμάτισε θετικά και την δική μου αντίληψη ήταν ο Ανδρέας Λαζαρίδης. Και ο Μάρκοβιτς ήταν καλός. Λαζαρίδης και Γιοβάνοβιτς ήταν σε κορυφαίο επίπεδο. Ο Γιοβάνοβιτς είχε όλο το πακέτο και γι’ αυτό πέτυχε».