ΑΠΟΕΛ: Επιστροφή… στο μέλλον!

Τρία χρόνια μετά την έναρξη της πρώτης θητείας του στον Αρχάγγελο ο Καρλάο ετοιμάζεται για το ξεκίνημα της δεύτερης. Μόλις έξι μήνες μετά την πώλησή του στην Τορίνο ο 31χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός προβάρει ξανά τα γαλαζοκίτρινα, καθώς ο ατζέντης του ήλθε σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος πλέον επιδιώκει αντίστοιχη συμφωνία (και) με την Τορίνο.


Η επιστροφή του Καρλάο θα γίνει υπό τη μορφή δανεισμού, καθώς ο πρωταθλητής Κύπρου αδυνατεί να καλύψει το κασέ του (€600.000) και ο παίκτης δεν είναι διατεθειμένος να λύσει το συμβόλαιό του με τον ιταλικό σύλλογο (εκπνέει το καλοκαίρι του 2019). Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, τεχνικός της «γκράνατα», έχει θέσει ωστόσο εκτός πλάνων τον Βραζιλιάνο και βλέπει με καλό μάτι την παραχώρησή του, προκειμένου να ελευθερωθεί θέση ξένου στο ρόστερ.

Οι Ιταλοί προέκριναν την μετακίνησή του εντός συνόρων, ωστόσο ο Καρλάο προτιμούσε την επιστροφή στον ΑΠΟΕΛ που του δίνει και την προοπτική του Τσάμπιονς ή του Γιουρόπα Λιγκ. Η Τορίνο πλέον δεν είναι αρνητική σε αυτό το σενάριο και μένει πλέον να γίνει διαπραγμάτευση για το ποσοστό μέρος των απολαβών του 31χρονου θα καλύψει η ίδια και αυτό που θα αναλάβει να πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ.