Στο Σαράγεβο «κάνει παιχνίδι» η 28χρονη Σαμπρίνα!

Η καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, η ψηφιοποίηση και οι νέες τεχνολογίες αποτελούν τις βασικές προκλήσεις για τον Σύνδεσμο Τραπεζών, ο οποίος γιορτάζει 50 χρόνια δράσης και παρουσίας στα κοινά, στο τραπεζικό σύστημα, αλλά και στην οικονομία.

Με το άκουσμα των αντιπάλων του Απόλλωνα στο β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ξεκίνησε η αναζήτηση για όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις ομάδες που αποτελούν το ζευγάρι από όπου θα προκύψει ο αντίπαλος της ομάδας της Λεμεσού.
 
Η πρώτη εικόνα που ξεχώρισε ήταν της Σαμπρίνα Μπολιούμπασιτς. Όνομα άγνωστο στο κυπριακό κοινό, όμως από τον περασμένο Αύγουστο εκτελεί χρέη Γενικού Διευθυντή στην ομάδα της Βοσνίας, ΦΚ Σαράγεβο.
 
 
Η 28χρονη (30/09/1988) υπήρξε παίκτρια, αγωνιζόμενη στη θέση του αμυντικού. Αρχικά έπαιξε στην Salt City Tuzla,η οποία ήταν η πρώτη γυναικεία ομάδα που δημιουργήθηκε στην περιοχή της. Αποτέλεσε αρχηγός της ομάδας και αντιπρόεδρος της για τρία χρόνια.
 
Το 2012 εντάχθηκε στην SFK 2000 με την οποία κέρδισε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ενώ έπαιξε μέχρι τους «32» του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών. Στο διάστημα αυτό φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.
 
 
Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας της – μόλις στα 25 – επικεντρώθηκε στο διεθνές αθλητικό δίκαιο. Εργάστηκε ως ατζέντης και δημοσιογράφος για διάφορες οργανώσεις, όπως FIFA and National Women's Soccer League.
 
Ήταν, επίσης, σύμβουλος του γυναικείου ποδοσφαίρου στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη. Στο ΦΚ Σαράγεβο βρέθηκε μετά από πρόταση που της έγινε από τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο της ομάδας, Βίνσεντ Ταν, τον Αύγουστο του 2016. Έτσι, έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε διευθυντική θέση στην ιστορία της ομάδας.