Μάριο Μπέιν: Το φλερτ με Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ και η χαλάστρα λόγω υγείας με Ομόνοια

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει ο REPORTER πολύ πιθανόν ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ να είναι ο Μάριο Μπέιν, με τον οποίο μάλιστα υπάρχει προφορική συμφωνία (διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα).

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Ολλανδού τεχνικού εμπλέκεται σε σενάρια για να καθίσει σε πάγκο κάποιας κυπριακής ομάδας, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν είχε προταθεί και εξετάστηκε τόσο από τον ΑΠΟΕΛ όσο και από την άλλη μεγάλη ομάδα της Λευκωσίας, την Ομόνοια.
 

Το όνομά του έπαιξε για πρώτη φορά σε ρεπορτάζ κυπριακής ομάδας τον Οκτώβρη του 2014 όταν παρουσιάστηκε ως υποψήφιος για αντικατάσταση του Χριστάκη Χριστοφόρου στον πάγκο του Απόλλωνα. Τελικά, η διοίκηση του Νίκου Κίρζη προτίμησε την επιλογή του Ιοάν Αντόνε.

Ο Μάριο Μπέιν προτάθηκε εκ νέου σε ομάδα του κυπριακού πρωταθλήματος τον Ιανουάριο του 2015, όταν από τον ΑΠΟΕΛ αποχώρησε ο Γιώργος Δώνης. Ο Ολλανδός ήταν ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους που ήταν ψηλά στη λίστα της διοίκησης των γαλαζοκιτρίνων μαζί με τους Ζοσέ Μοράις και Τόρστεν Φινκ, με τον τελευταίο τελικά να παίρνει το χρίσμα.
 
 
Δέκα μήνες αργότερα, ο Μάριο Μπέιν εμφανίστηκε στο προσκήνιο για λογαριασμό της Ομόνοιας. Συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2015 η Ομόνοια έψαχνε τον αντικαταστάτη του Κώστα Καϊάφα και ο Ολλανδός έθεσε γερή υποψηφιότητα. Ούτε αυτή τη φορά δεν κατηφόρισε στο νησί, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ εκείνης της σεζόν, αν και έφτασε κοντά στους πράσινους δεν υπήρξε συνεργασία λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε η αδερφή του.
 
Για τους πράσινους ακούστηκε και τον περασμένο Μάρτιο, όταν η Ομόνοια βγήκε στο σεργιάνι για την αντικατάσταση του Τζον Κάρβερ, όμως εξ αρχής η προτεραιότητα για την ομάδα της Λευκωσίας ήταν ο Πάμπος Χριστοδούλου ο οποίος τελικά υπέγραψε στους τριφυλλοφόρους.