Η μπηχτή Δώνη για Πρόδρομο και το παραμύθι

Απομακρυσμένο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΑΠΟΕΛ ο Γιώργος Δώνης. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal News» ο Ελλαδίτης τεχνικός επεσήμανε ότι έχει καλή σχέση με παράγοντες των «γαλαζοκιτρίνων», εντούτοις εξετάζει πολύ συμφέρουσα πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ χαρακτήρισε αποτρεπτικό το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει σταθερότητα στους προπονητές. 
 
 
«Δεν το κρύβω πως από τον καιρό που έφυγα, διατηρώ επαφή με ανθρώπους στον ΑΠΟΕΛ. Έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί τους, αφού είχα αποχωρήσει ως φίλος από την ομάδα. Και με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη.
 

Δεν είναι εύκολο θα έλεγα να επιστρέψω στον ΑΠΟΕΛ. Θα το χαρακτήριζα δύσκολο. Δέχθηκαν μια πολύ καλή πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, σε μια χώρα που είχα περάσει καλά. Την αξιολογώ, τη σκέφτομαι και θα αποφασίσω για το πού θα συνεχίσω την προπονητική καριέρα μου. Επίσης, έχω πρόταση και από σύλλογο της Αγγλίας, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω».
 
 
«Στον ΑΠΟΕΛ πέρασα πολύ καλά. Χρωστώ πολλά σε αυτήν την ομάδα. Ξέρω το περιβάλλον, αλλά καμία υποθετική συζήτηση δεν έγινε επί της παρούσης. Η ομάδα δεν έχει σταθερότητα στους προπονητές και αυτό δεν σας το κρύβω πως είναι κάτι που θα προβλημάτιζε τον κάθε προπονητή. Δεν παίζει ρόλο το πώς έφυγα από την ομάδα. Θέλω να το ξεκαθαρίσω άλλη μια φορά πως διατηρώ φιλικές σχέσεις με ανθρώπους στον ΑΠΟΕΛ».
 
Όσον αφορά τις πληροφορίες που έκαναν λόγο ότι ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε από τον Γιώργο Δώνη να συνεργαστούν χωρίς τον επί σειρά ετών συνεργάτη του (γυμναστή), Γρηγόρη Γεωργίτσα η απάντηση του Ελλαδίτη προπονητή ήταν αποστομωτική:  «Αυτό είναι μεγάλο παραμύθι».