Τα «όχι» έφεραν στο προσκήνιο Μιλόγεβιτς, αλλά…

Συνάντηση με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα και είχε κατ’ ιδίαν επαφές με τον Σέρβο προπονητή.
 
Ο πρώην τεχνικός Πανιωνίου και Ομόνοιας μετέφερε στη διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» τους βασικούς πυλώνες λειτουργίας του και η περίπτωση του αξιολογείται περισσότερο από ποτέ χωρίς να σημαίνει πως έχει αυτή την προβάδισμα για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.
 
 
 
Οι αρνητικές απαντήσεις των Γιώργου Δώνη και Ραζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος περιμένει τον Ολυμπιακό αφήνουν στάσιμο το θέμα της εξεύρεσης του αντικαταστάτη του Τόμας Κρίστιανσεν παρά την πρόθεση των διοικούντων του ΑΠΟΕΛ να κλείσει άμεσα το θέμα.
 
 
 
Ο Πρόδρομος Πετρίδης θα μεταφέρει στους συνεργάτες του τα όσα λέχθηκαν στη συνάντηση με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ στα υπόψη βρίσκεται και ο Ολλανδός, Μάριο Μπέιν. 
 
Το ζητούμενο είναι αν ο ΑΠΟΕΛ θα προτιμήσει να πάει με λύση προπονητή που γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα (σ.σ. Μιλόγεβιτς) ή θα επιλέξει προπονητή που δεν έχει προϋπηρεσία στην Κύπρο.