Η επαφή με Λουτσέσκου και η επιθυμία για Δώνη

Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία ΑΠΟΕΛ-Κρίστιανσεν θα πέσουν επίσημα αργά το απόγευμα της Πέμπτης (25/5).
 
Η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» θα έχει συνάντηση με τον Δανό προπονητή με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση «διαζυγίου» από πλευράς της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ.
 
 
Παρά το γεγονός πως ο Κρίστιανσεν οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ δεν θα βρίσκεται στον «Αρχάγγελο» και τη νέα σεζόν. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη βρίσκεται ήδη στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν στη Ξάνθη, όμως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είδε «ζεστά» το ενδεχόμενο μετακόμισης του στην Κύπρο.
 
Το όνομα του πρώην τεχνικού της Ομόνοιας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω δημοσιευμάτων του ελλαδικού Τύπου δεν απασχόλησε
ιδιαίτερα τον ΑΠΟΕΛ.
 
Στις τάξεις της διοίκησης υπάρχει έντονη φωνή επιθυμίας για επιστροφή του Γιώργου Δώνη. Ο Ελλαδίτης προπονητής που πανηγύρισε πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ τη σεζόν 2013-2014 και στη συνέχεια οδήγησε την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεν ελεύθερος, εντούτοις πολλά θα κριθούν από τις οικονομικές του απαιτήσεις, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει και προβληματισμός για τον επί σειρά ετών γυμναστή του Γρηγόρη Γεωργίτσα.
 
Στη λίστα των υποψηφίων υπάρχουν άλλα 2-3 ονόματα προπονητών και τις επόμενες μέρες θα δρομολογηθούν εξελίξεις.