Θα πάνε εξώστη αν κατακτήσει το πρωτάθλημα; (λεπτομέρειες)

Αντίστροφα μετρούν στον ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπι του Σαββάτου (13/7 18:00) με την Ομόνοια. Οι «γαλαζοκίτρινοι» με νίκη κατακτούν και μαθηματικά το 26ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους και πέμπτο συνεχόμενο.
 
Το πάρτι που ετοίμαζαν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν άρχισε ποτέ αφού το ισόπαλο 0-0 έφερε μεν την ομάδα του Κρίστιανσεν ακόμα πιο κοντά στο τρόπαιο, εντούτοις δεν της χάρισε τη μαθηματική στέψη.
 
 
Άπαντες στον «Αρχάγγελο» είναι προσηλωμένοι στο παιχνίδι με την Ομόνοια και δεν παρασύρονται ούτε από την κακή παρουσία των «πρασίνων» στα προηγούμενα παιχνίδια, ούτε από τη παράδοση που έχουν κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο τους τα τελευταία χρόνια.
 
Νίκη για να τελειώσει η… δουλειά είναι το σύνθημα στο «στρατόπεδο» των «γαλαζοκιτρίνων», οι φίλοι των οποίων περιμένουν την στιγμή που θα βρεθούν στο οίκημα του σωματείου για ν’ αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές στον εξώστη.
 
Στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ γίνονται έργα ανακαίνισης και ανέγερσης μουσείου και αυτό θα επηρεάσει εν μέρει το τελετουργικό που συνηθίζεται κάθε φορά που η ομάδα της Λευκωσίας πανηγυρίζει έναν τίτλο.
 
Πληροφορίες του REPORTER Sports αναφέρουν ότι θα γίνει κανονικά η προσέλευση των ποδοσφαιριστών στον εξώστη, εντούτοις δεν θα επιτραπεί η παρουσία στον πρώτο όροφο του σωματείου οπαδών και δημοσιογράφων, λόγω των έργων που υλοποιούνται.
 
Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα μπορούν να κατακλύσουν τους δρόμους και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος απολαμβάνοντας τους ποδοσφαιριστές στον εξώστη.
 
Βέβαια, στον ΑΠΟΕΛ ούτε λόγος δεν γίνεται για πανηγύρια και φιέστες από τη στιγμή που για να στεφθεί η ομάδα πρωταθλήτρια πρέπει να κερδίσει ένα ντέρμπι αιωνίων ως φιλοξενούμενη.