Η ατάκα του Πιέρου για Ομόνοια που ξεχώρισε στα βραβεία

Επιπλέον, ο Πιέρος Σωτηρίου που ήταν στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν, αναδείχθηκε καλύτερος κύπριος παίκτης και MVP του πρωταθλήματος.

Η μοναδική κατηγορία που δεν ξεκαθάρισε στα βραβεία του ΠΑΣΠ είναι ο πρώτος σκόρερ. Το «χρυσό παπούτσι» διεκδικούν οι Ματ Νταρμπισάιαρ (Ομόνοια) και Πιέρος Σωτηρίου (ΑΠΟΕΛ).

Στην γιορτή του ΠΑΣΠ, ο Νταρμπισάιαρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πιέρο Σωτηρίου. «Έμειναν δύο αγώνες, όλα είναι πιθανά. Είναι φανταστικός παίκτης ο Πιέρος και του εύχομαι ότι καλύτερο στην νέα του ομάδα».

Από την πλευρά του ο Πιέρος είπε: «Ο Ματ είναι ένας εξαιρετικός στράικερ, κίλερ μέσα στην περιοχή, τον γνωρίζουμε από την Αγγλία και την Ευρώπη. Εγώ θα προσπαθήσω να τον φτάσω, έμειναν άλλοι δυο αγώνες αλλά είναι δύσκολο. Στον επόμενο αγώνα κόντρα στην Ομόνοια ελπίζω να κάνω χατ τρικ για να τον φτάσω».
 
Ο Κύπριος επιθετικός τα σάρωσε όλα στα βραβεία του ΠΑΣΠ, καθώς πέραν του ότι είναι υποψήφιος για το «χρυσό παπούτσι», επιλέχθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, βραβεύθηκε ως καλύτερος Κύπριος ποδοσφαιριστής και ως MVP του πρωταθλήματος.