«Ο Ρουέδα περιμένει πρόταση...»

Εδώ και ημέρες έγινε γνωστό ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι κοντά στην απόκτηση του Χεσούς Ρουέδα Αμπρόσιο. Στο Ισραήλ όμως ακόμη δεν θεωρούν δεδομένα τη φυγή του Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία αγωνίζεται από το 2015.
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας m.one.co.il ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός (19.02.1987) - μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος – δεν έχει ακόμη αποφασίσει τι θα κάνει με το μέλλον του.
«Βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά λέει ότι περιμένει πρόταση από τον Tabib (σ.σ. ιδιοκτήτη της Μπεϊτάρ), για να αποφασίσει που θα παίξει την επόμενη σεζόν» αναφέρεται στο δημοσίευμα.
 
 
Μάλιστα, γίνεται λόγος και για συνάντηση του ατζέντη, του πατέρα του ποδοσφαιριστή και του ιδιοκτήτη της ομάδας «όπου έγινε σαφές ότι θέλει να υπογράψει συνεργασία για τα επόμενα χρόνια, ενώ τον επαίνεσε αρκετά. Η Μπεϊτάρ δεν κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση, περιμένοντας να ακούσει τις απαιτήσεις του παίκτη».
 
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, θα υπάρξει νέα συνάντηση εντός της εβδομάδας για να προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις και να μην τραβήξει για μεγάλο διάστημα το θέμα.