Μπαίνει στο αεροπλάνο και αποχαιρετά τον ΑΠΟΕΛ ο Πιέρος

Στη Δανία για ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Κοπεγχάγη θα μεταβεί τις επόμενες μέρες ο Πιέρος Σωτηρίου.
 
 
Ο διεθνής επιθετικός του ΑΠΟΕΛ μετά το παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης (13/4) με τον Απόλλωνα θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Δανίας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να συζητήσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του στην ομάδα του Στόλε Σολμπάκεν.
 
 
 
ΑΠΟΕΛ και Κοπεγχάγη έχουν συμφωνήσει (σχεδόν) τα πάντα για τη μεταγραφή του 24χρονου φορ, η οποία θα φέρει στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ και θα πρόκειται για την πιο συμφέρουσα μεταγραφή κυπριακής ομάδας στην ιστορία.
 
 
Στην Κοπεγχάγη ξέρουν ότι υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες για τον Πιέρο Σωτηρίου και θέλουν να κινηθούν γρήγορα ώστε ν’ αποσπάσουν την υπογραφή του. Η καλή σχέση που έχουν οι διοικήσεις των δύο ομάδων από τις συχνές αναμετρήσεις τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά και η προ εφταετίας συνεργασία στη μεταγραφή του Αΐλτον Αλμέιδα βοηθούν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και οι επόμενες μέρες θα φέρουν οριστικές εξελίξεις. 
 
H κινητοποίηση που υπάρχει από άλλες ομάδες (Άντερλεχτ-Ίνγκολσταν) δεν δείχνει ικανή να χαλάσει τη μεταγραφή του Πιέρου στην Κοπεγχάγη, εντούτοις σε μεταγραφική περίοδο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.