Τι προνοεί η συμφωνία ΑΠΟΕΛ-Ποτέ

Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ πρέπει να θεωρείται ο Μίκαελ Ποτέ. Ο Αφρικανός επιθετικός ήρθε στην Κύπρο και συζήτησε τις λεπτομέρειες συνεργασίας του με τους «γαλαζοκίτρινους» με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στα διαδικαστικά της μεταγραφής.
 
Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου και το οικονομικό συμφωνήθηκαν με τον πρώην επιθετικό της Ομόνοιας να δελεάζεται από την προοπτική συμμετοχής σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
 
 
 
Την περίπτωση απόκτησης του Ποτέ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Αντάνα στο τέλος της σεζόν, εξέτασαν και άλλες κυπριακές ομάδες με τον ΑΠΟΕΛ να κάνει επίδειξη ισχύος και να φέρνει με συνοπτικές διαδικασίας τον 32χρονο φορ στην Κύπρο για ολοκλήρωση της μεταγραφής.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ΑΠΟΕΛ και Ποτέ συμφώνησαν για διετές (κλειστό) συμβόλαιο συνεργασίας, με συνολικές αποδοχές λίγο κάτω από τις 600 χιλιάδες ευρώ, εντούτοις ο τραπεζικός λογαριασμός του Αφρικανού επιθετικού θα «φουσκώσει» ακόμα περισσότερο εφόσον ο ΑΠΟΕΛ προκριθεί σε ευρωπαϊκό όμιλο την επόμενη διετία, καθώς θα υπάρχουν επιπρόσθετα πριμ.