«Αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ η Λας Πάλμας για Κρίστιανσεν»

Με τίτλο: «Στην τροχιά της Λας Πάλμας ο Κρίστιανσεν», η ιστοσελίδα ΑΒC Deportes βάζει «φωτιά» στο μέλλον του Δανού προπονητή.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα (δείτε ΕΔΩ) ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο διάδοχος του Κίκε Σετιέν, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θ’ αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας στο τέλος της σεζόν.
 

 
Στο ρεπορτάζ τονίζεται η σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ και η μεγάλη πρόκριση επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο υπό την καθοδήγηση του Τόμας Κρίστιανσεν.
 

 
Γίνεται αναφορά στην πορεία του Κρίστιανσεν στην ΑΕΚ Λάρνακας αλλά και την ποδοσφαιρική καριέρα του Δανού, ο οποίος πρόσφατα δέχθηκε πολύ καλή πρόταση ανανέωσης από τον ΑΠΟΕΛ.
 

 
Φιλοξενούνται δηλώσεις του Κρίστιανσεν, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στον ισπανικό Τύπο παραμονή του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο με τον Δανό τεχνικό να μιλά για το κυπριακό ποδόσφαιρο και τις διαφορές του πρωταθλήματος της Κύπρου με το ισπανικό.
 
Η προοπτική της μετακίνησης σε ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν (η Λας Πάλμας βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς και δεν κινδυνεύει
καθόλου με υποβιβασμό) σίγουρα θα εξιτάρει τον Κρίστιανσεν, ο οποίος διανύει στον ΑΠΟΕΛ τις καλύτερες στιγμές της προποντικής του καριέρας.