«Σωτηρίου, ο Μάξι Λόπεζ της Κύπρου για την Τορίνο»

Το ενδιαφέρον της Τορίνο για τoν Πιέρο Σωτηρίου δεν είναι σημερινό. Οι Ιταλοί στις διαπραγματεύσεις που είχαν με τον ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο για την αγορά του Καρλάο ρώτησαν αν είναι υπό διαπραγμάτευση ο Κύπριος επιθετικός και αφού εισέπραξαν αρνητική απάντηση από τον ΑΠΟΕΛ είπαν ότι θα επανέλθουν το καλοκαίρι γι’ απόκτηση του.
 
 
Οι εμφανίσεις του 24χρονου φορ με τον ΑΠΟΕΛ σε Κύπρο και Ευρώπη, ιδίως στα παιχνίδια με την Μπιλμπάο κρατούν «ζεστό» το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Τορίνο για τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ.
 
Τα δημοσιεύματα στον Τύπο της χώρας είναι συχνά και η ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com επαναφέρει το ενδιαφέρον της Τορίνο για τον Πιέρο Σωτηρίου.
 
«Σωτηρίου, ο Μάξι Λόπεζ της Κύπρου για την Τορίνο», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ και το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην Τορίνι πιστεύουν πως: «ο Πιέρος Σωτηρίου μπορεί να έχει μέλλον στην ομάδα.
 
Η Τορίνο έχει εξετάσει τον Κύπριο, που σκόραρε στο Τσάμπιονς Λιγκ – ακόμη και εναντίον της Μπιλμπάο – και στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι άνθρωποι της ομάδας τον έχουν δει ζωντανά αρκετές φορές».