Τι είπε ο Πετρίδης για την 11άδα του Κρίστιανσεν

Μπορεί το 1-0 του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ να περιορίζει τις πιθανότητες του ΑΠΟΕΛ για πρόκρισή του στην επόμενη φάση, όμως στο στρατόπεδο της ομάδας της Λευκωσίας πιστεύουν στην ανατροπή του αποτελέσματος.
 
Αυτή την αίσθηση έδωσε και στους δημοσιογράφους που συνόδευσαν την αποστολή ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης προς τους δημοσιογράφους σε εστιατόριο των Βρυξελλών.
 
Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο απεσταλμένος της ΕΑΚ, Ανδρέας Σταυρινίδης: «Ο κ. Πετρίδης έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος. Η διοίκηση έδωσε ραντεβού για τους “8”! Δήλωση, όμως, που δεν ήταν στο πλαίσιο της πλάκας!».
 
Το συμβόλαιο του Κρίστιανσεν
Στην κουβέντα ήταν και το συμβόλαιο του προπονητή της ομάδας, Τόμας Κρίστιανσεν, με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας να αναφέρει ότι οι συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας είναι ακόμη στα αρχικά στάδια. «Πάντως, μιλώντας για τον Δανό τεχνικό έσταζε μέλι για τον τρόπο δουλειάς του» σημειώνει ο Ανδρέας Σταυρινίδης.
 
Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει το πλάνο με το οποίο θα παρατάξει ο Τόμας Κρίστιανσεν τον ΑΠΟΕΛ στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» ο απεσταλμένος της ΕΑΚ γράφει: «ο Πρόδρομος Πετρίδης επιβεβαίωσε ότι ο Δανός τεχνικός δεν φανερώνει καθόλου τα πλάνα του, ενώ ξαφνιάζει με τις επιλογές του και τους ίδιους».