Πάει για ανατροπή και πρόκριση ο ΑΠΟΕΛ

Ενώπιον ακόμη μίας ιστορικής πρόκρισης βρίσκεται απόψε (16/3) ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Άντερλεχτ.

Στις 22:05 οι «γαλαζοκίτρινοι» καλούνται να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα, με το 1-0 στο ΓΣΠ, και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουν την υπέρβαση, δηλαδή την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Europa League. 
 
Διαβάστε επίσης:
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. 

Ο αποψινός αγώνας είναι για τη φάση των "16" της διοργάνωσης και ασφαλώς η Άντερλεχτ είναι το φαβορί για την πρόκριση αφού έχει υπέρ της το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά και την έδρα. 

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τη σημερινή (16/3) αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χθες (15/3) βράδυ με προπόνηση στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ", Στάδιο που θα φιλοξενήσει τη σημερινή αναμέτρηση. 

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Μοράις και τους τραυματίες Εφραίμ, Βινίσιους και Αστίθ. Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, επιστρέφει ο Πιέρος Σωτηρίου.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Πάρντο, Βάτερμαν, Παρασκευάς, Μιλάνοφ, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Λάγο, Ιωάννου, Μερκης, Γιαμπερέ, Εμπεσίλιο, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Γιαννιώτας, Βάντερ, Μπερτόλιο, Παπαφώτης, Σωτηρίου, Μπαράλ και Ντε Καμάργκο.