M. Nεοφύτου: «Ο Αλωνεύτης είχε βαμμένα μαύρα νύχια, μου έκανε κακή εντύπωση»

Αποκαλυπτικός σχετικά με την επιστροφή του Στάθη Αλωνεύτη στην Ομόνοια (μετά τη θητεία σε Λάρισα και Κότμπους) ήταν στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στον "Φιλελεύθερο" ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας, Μιλτιάδης Νεοφύτου.

Σχετικά με τον Στάθη Αλωνεύτη φάνηκε απορημένος όταν ο Ιάκωβος Κακουρής, ο δημοσιογράφος που επιμελήθηκε τη συνέντευξη, του ανάφερε ότι ήταν άλλη μία μεταγραφή αεροδρομίου. "Όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά στο Χίλτον μου έκανε κακή εντύπωση. Ήταν τα νύχια του βαμμένα... μαύρα! Ο κόσμος όμως Αλωνεύτης, Αλωνεύτης, Αλωνεύτης!" και συμπλήρωσε: "Εγώ αναφέρω τι μου έκανε εντύπωση. Επερίπαιζε με για πολύ καιρό".
 
 
Στη συνέχεια έγινε πιο αποκαλυπτικός: "Ο ίδιος ο νεαρός. Τον εκπρόσωπό του τον είδα την ημέρα που θα τον κλείναμε στα γραφεία της Ομόνοιας. Ήταν μαζί με τον Τζιοβάνη και μας είπε ότι ο παίκτης θα έκλεινε στην Ανόρθωση με 750.000 ετησίως. Μας είπαν ότι δεν θέλουν να αδικηθούν και ότι προτεραιότητά τους ήταν η Ομόνοια".

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα είπε: "Δεν ξέρω, μπορεί να με περίπαιζαν. Εγώ είχα ένα στόχο και οδηγίες να φτάσω στο στόχο. Ανεξαρτήτως κόστους. Διότι δεν είχε σημασία αν δίναμε 5 εκατομμύρια παραπάνω για να φτάσω στον στόχο".